上一頁下一頁
發新話題

**大陸上網可set proxy一試**(簡單教學)

收藏  |  訂閱
218  14.8k

引用:
原帖由 killer8870 於 2006-6-12 06:39 PM 發表

零晨四點都要揸車去巨乳研究所捉一個返屋企攪下 , 仲話自己係乖乖仔 ... 0那:smile_38:
乖仔通常都係呀媽讚架:smile_13::smile_13:~~~
咁你話福星路多唔多媽咪啦....實話我乖啦!!!

引用:
原帖由 mp111 於 2006-6-12 06:47 PM 發表

乖仔通常都係呀媽讚架:smile_13::smile_13:~~~
咁你話福星路多唔多媽咪啦....實話我乖啦!!!
你條友仔 , 一陣一定又去捉囡囡陪你去睇足球啦

一路睇波 , 一路揸波:smile_22:

引用:
原帖由 killer8870 於 2006-6-12 06:50 PM 發表

你條友仔 , 一陣一定又去捉囡囡陪你去睇足球啦

一路睇波 , 一路揸波:smile_22:
:smile_14::smile_14:下.......你又知嘅????
真係計劃緊呀!!!:smile_44::smile_44:

thanks for sharing

引用:
原帖由 mp111 於 2006-6-12 06:53 PM 發表

:smile_14::smile_14:下.......你又知嘅????
我又想計劃:smile_38:

引用:
原帖由 mp111 於 2006-6-12 06:53 PM 發表

野狼呢 ? 佢又比你鎖幾多日 ? 唸住邊度睇波 ?

引用:

心動不如行動 LA, 就今個星期六一邊睇波, 一邊渣波

引用:
原帖由 99_Sam 於 2006-6-12 07:09 PM 發表

心動不如行動 LA, 就今個星期六一邊睇波, 一邊渣波

奶...........下

岩岩返左落香港啦........

引用:
原帖由 killer8870 於 2006-6-12 07:06 PM 發表

野狼呢 ? 佢又比你鎖幾多日 ? 唸住邊度睇波 ?
係野佬呀!!我放生左佢啦~~~:smile_35::smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆