上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
279  441.6k

引用:
原帖由 silly0312 於 2012-5-25 03:07 PM 發表 查看引用來源
我覺得你已經寫得好好...由其係佢地10 年前分手O個日..

這個嘛……可能是因為被飛的經驗比較多……:smile_13:

引用:
原帖由 ianchan3 於 2012-5-25 04:59 PM 發表 查看引用來源

真人真事的話.... D 眼淚係多到你想像唔到咁多....  所以寫下幻想已經好足夠.
無淚又未必會咁珍惜開心的時刻吧……?

引用:
原帖由 konair88 於 2012-5-25 08:20 PM 發表 查看引用來源
某程度上,蕙有少少似我以前某女同事。其實作者點醒咗我呢類過氣熱血青年。多謝你俾社會現實提醒我。

願聞其詳WOR!

引用:
原帖由 648 於 2012-5-26 12:05 AM 發表 查看引用來源
我估阿光同阿惠都係時候搞埋一齊囉。又多一線發展,好。

呼之欲出鳥……希望大家接受跟住落去的劇情。

引用:
原帖由 connieabcd966 於 2012-5-26 12:37 AM 發表 查看引用來源
:smile_40: 發覺大家反而鍾意你平淡發展
少少咸多樂趣

實追落去
是嗎?那我可以大條道理唔寫咁多性愛情節了,況且我都唔係好識寫。

引用:
原帖由 silly0312 於 2012-5-26 12:14 PM 發表 查看引用來源
UM...但係...如果佢地搞埋一齊..又好似冇顯得呀光咁慘..

較喜歡悲劇?
總不會係佢兩個搞埋然後就結局的。

引用:
原帖由 silly0312 於 2012-5-26 05:02 PM 發表 查看引用來源
um.點講呢..總之.佢地搞埋...就好似其他D 情色文學咁...

後面是會稍為變態了一點。性愛場面可能更癲,但畀耐性,真係唔係淨係想滿足性幻想。

引用:
原帖由 ianchan3 於 2012-5-26 10:00 PM 發表 查看引用來源

MISS 張短期內都唔會離開自己老公同光仔一齊的....
你睇下狄波拉, 都要停瘋同停停咁大個先去胡蘇KONG 一齊的  
MISS 張離開自己家庭... 個負面感覺 (抛夫棄子) 會跟住自己一世, 佢幾愛光都COVER 唔到的.
雖然個故仔係超現實,但拋夫棄女的結局真係較難了……

引用:
原帖由 kwanaaaa 於 2012-5-27 12:53 AM 發表 查看引用來源
一口氣看完,精彩!請繼續,大力支持,再來如何發展應由作者決定。

多謝支持,希望你鍾意LAR!

引用:
原帖由 dominic.tsy 於 2012-5-27 01:48 AM 發表 查看引用來源
若他倆真的走在一起,miss 同蕙還會是朋友嗎?

放心,必會交待。但係咪真係咁簡單光同蕙走在一起,又未必。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆