上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
742  441.7k

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-29 11:51 PM 發表 查看引用來源
其實LADYBIRD姐姐覺得邊度最心寒AR?:smile_41:

我覺得心寒,因為之前一路睇,一路會諗miss張其實愛唔愛光(雲話miss張唔愛光呀嘛)。點知原來係咁…
然後miss張又中意埋蕙…
其實光對miss張黎講會否只係性奴?miss張其實係中意女人的吧?
而且我覺得miss張係錫雲多光錫光。點解miss張對奪去光第一次毫不遲疑,但對奪去雲嘅第一次會遲疑呢?比我嘅感覺係,miss會怕傷害到雲,但從不怕傷害光。
miss張一直聲稱想光開心,只係貓哭老鼠罷了。

反而我對蕙無咩反感,只係佢真係雙性戀人士咁囉。佢令我覺得佢真係光同miss張都愛的。

引用:
原帖由 ladybird345 於 2012-6-30 11:45 AM 發表 查看引用來源

我覺得心寒,因為之前一路睇,一路會諗miss張其實愛唔愛光(雲話miss張唔愛光呀嘛)。點知原來係咁…
其實光對miss張黎講會否只係性奴?miss張其實係中意女人的吧?
而且我覺得miss張係錫 ...
有見地!

thx for share

忽發奇想,如果將故事拍成電視或電影,有什麼選角配搭?

對啊!呢個世界有百樣人!我地唔需要被制度迫成做一模一樣的人!
引用:
原帖由 connieabcd966 於 2012-6-30 03:15 AM 發表 查看引用來源
睇完樓主個網址了
可能某部份接受唔到蕙同Miss張雙向
其實一樣米養百樣人
我覺得無乜野:smile_30:

很奇怪!自己都會覺得女女OK過男男。當然是偏見,唔知女仔係咪都咁諗?
引用:
原帖由 strongeagle 於 2012-6-30 09:07 AM 發表 查看引用來源
女女親密易發生,男男親密不自在。

多謝支持呢!睇完再睇係咪會有唔同的睇法/感受?
引用:
原帖由 R_K 於 2012-6-30 10:57 AM 發表 查看引用來源
樓主,你真係寫得好好!!如果你出書我一定買呀!最喜歡你刻劃人物既內心感受,好實寫實,好有同感,我睇完又睇,做左你既fans la!!!!(我係女:)

係咪性奴呢?其實都唔知。
MISS張喺第十九回本來已經離開左光屋企,佢折返純粹因為佢被勾起性慾。同埋佢喺蕙面前冇認過自己愛光的。
MISS張只係喺光面前會話自己愛佢。除此之外就係最後同雲講話佢愛光,但係佢講呢番話係為左雲認同佢地嗰種三人關係,究竟係咪真話呢?
至於佢搞了光為何不搞雲,係因為佢其實疼惜雲,還是因為雲是女仔,也就等讀者自己想像了。
引用:
原帖由 ladybird345 於 2012-6-30 11:45 AM 發表 查看引用來源

另外有啲野都係咁巧合!
成個故仔如果係MISS張同光獨處的話,除非兩個人搞野,否則個氣氛都係尷尬/古怪的,兩個人唔知講乜好的。只有第八回嗰個場景算係甜蜜。同你之知的分享都有啲似……
引用:

有咩人選可以加強幻想?三個女的都基本上係中女了。

咁多性愛場面,要諗日本AV女優?
引用:
原帖由 yellowcow 於 2012-6-30 04:10 PM 發表 查看引用來源
忽發奇想,如果將故事拍成電視或電影,有什麼選角配搭?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆