上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
742  441.7k

我都諗起朱慧敏同周秀娜!

另外兩個我唔識添……
引用:
原帖由 ianchan3 於 2012-7-2 01:11 AM 發表 查看引用來源

Miss 張: 朱慧敏
光仔: 李霖恩
蕙: 周秀娜
雲: 陳倩揚

周秀娜不二之選AR!蕙成個角色都係顛覆性的,同周秀娜形象一樣!

男仔我心目中係鈍鈍地的怕醜仔。

如果雲太索唔知男主角把唔把持得住!
引用:
原帖由 ladybird345 於 2012-7-2 01:03 PM 發表 查看引用來源

miss張:
choice 1) 梁洛施?(我個人覺得佢美貌先足以令人對佢迷戀十年,但佢真實年齢會否令人覺得欠說服力?)
choice 2) 周迅(外表似有知識的女性,內裡似有令人驚訝的一面。𣎴過,可能唔夠靚。)

光:
...

法拉同劉心悠。形象相對純,如果內裡竟然咁OPEN具震撼性!
引用:
原帖由 yellowcow 於 2012-7-2 01:38 PM 發表 查看引用來源
又或者:

Miss張 - 陳法拉

蕙 - 劉心悠

雲 - 楊怡

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-29 11:00 PM 發表 查看引用來源
多謝大家支持!冇大家留言鼓勵,可能早已爛尾。當然,可能都有人覺得呢個結局係爛尾。

鍾唔鍾意都好,之前有冇留過言都好,有ACCOUNT的話都希望畀啲意見或者講下感想吧。

再一次多謝大家追看!
:smile_o05: 故事結尾人物關係好變態,雖有點牽強,但從情慾角度又非常刺激,淫賤得夠切底,睇得好享受,好投入~~~~~多謝你呢個淫到爆的故事,比我好多歡樂!!有時間再寫另一個事ar, 我一定十卜!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-29 11:00 PM 發表 查看引用來源
多謝大家支持!冇大家留言鼓勵,可能早已爛尾。當然,可能都有人覺得呢個結局係爛尾。

鍾唔鍾意都好,之前有冇留過言都好,有ACCOUNT的話都希望畀啲意見或者講下感想吧。

再一次多謝大家追看!
:smile_o05: 故事結尾人物關係好變態,雖有點牽強,但從情慾角度又非常刺激,淫賤得夠切底,睇得好享受,好投入~~~~~多謝你呢個淫到爆的故事,比我好多歡樂!!有時間再寫另一個事ar, 我一定十卜!

回覆 704# 的帖子

個人喜好:

Miss張 - 劉心悠
蕙 - 朱慧敏
雲 - 楊怡

真係……唔寫故仔都唔知自己可以諗埋啲咁淫GE場面……
引用:
原帖由 Hungpawah 於 2012-7-3 11:36 AM 發表 查看引用來源

點解好幾個都覺得楊怡FIT呢:smile_41:
引用:
原帖由 Hungpawah 於 2012-7-3 12:01 PM 發表 查看引用來源
個人喜好:

Miss張 - 劉心悠
蕙 - 朱慧敏
雲 - 楊怡

回覆718 #的帖子

我估因為感覺上楊怡有D義气仔女feel.

唔識太多明星, 哈哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆