上一頁下一頁
發新話題

三、四仔推介日記簿

收藏  |  訂閱
223  164.1k

引用:
Originally posted by 潰爛王 at 2005-1-3 08:00 AM
片 名 : Island Fever 3
演 出 : Jesse Jane
出 品 : Digital Playground
片 長 : 90 分 鐘

有 乜 賣 點 : 此 片 以 玩 水 戰 為 主 , 幕 幕 老 砌 皆  海 中 進 行 , 玩 到 水 花 四 濺 , 完 ...
i love tera patrick!!!

引用:
Originally posted by 潰爛王 at 2005-4-6 10:55 AM
片 名 : 胸 前 愛 滿 瀉
演 出 : 天 野 未 來
出 品 : ATLAS
片 長 : 60 分 鐘  

有 乜 賣 點 : 今 年 已 經 28 歲  天 野 未 來 , 雖 已 退 隱 呢 個 AV 江 湖 , 但 其 作 品 均 屬 殿 堂 級  ...
吾愛天野!!!!!

引用:
Originally posted by 潰爛王 at 2004-10-17 06:46 AM
片 名 : 惱 殺
演 出 : 小 澤 圓
出 品 : MOMO
片 長 : 70 分 鐘  

有 乜 賣 點 : 春 田 多 年  性 偶 像 — — 小 澤 圓 , 每 有 新 片 , 春 田 例 必 捧 場 , 皆 因 阿 妹 水 準 穩 定 又 ...
永遠愛人小澤圓!!!!!

引用:
Originally posted by 心眼 at 2004-11-4 03:58 PM
我都推介下..
剩係睇佢欲拒還迎個表情都值回票價:

正啊!!!! 點解我之前無留意呢??????

引用:
Originally posted by 潰爛王 at 2004-11-14 08:02 AM
片 名 : Shooting !
演 出 : 小 澤 菜 穗
出 品 : Samansa
片 長 : 60 分 鐘  

有 乜 賣 點 : 菜 穗 妹 個 Look 好 鬼 死 Cute , 封 面 重  多  自  畫 面 , 搞 到 春 田 心 癢 癢 , 好 想  ...
超索小 澤 菜 穗 !!!

潰爛王兄!!!!

d推介好正喎...唔知有冇d懷舊野....我想睇番白石瞳同埋日吉亞衣!!!

片 名 : Love Dreamer
演 出 : Mihiro
出 品 :  Japan
片 長 : 120 分 鐘

有 乜 賣 點 : Mihiro 樣 子 索 到 痹 , 認 真 「 卡 嘩 兒 」 , 咁 正  妹 妹 仔 , 自 然 要 介 紹 畀 大 家 。 雖 然 Mihiro 妹 上 圍 唔 夠 激 凸 , 不 過 身 形 嬌 小 玲 瓏 , 再 加 上 個 卡 嘩 兒 少 女 Look , 真 係 係 仔 都 畀 佢 電 鬼 死 啦 。
有 乜 內 容 : Mihiro 妹 今 次 先 扮 住 家 少 婦 , 就 咁 煮 煮  飯 , 同 人 執  一 劑 ; 被 條 仔 又  又 摷 , 阿 妹 個 Hi 樣 都 咪 話 唔 姣 呀 。 不 過 阿 妹 成 日 發 夢 都 要 去 陽 光 海 灘 , 終 於 一 個 人 去 到 , 被 兩 條 仔 熱 情 招 呼 , 執 多 佢 兩 劑 ; 但 係 以 阿 妹  質 素 , 多 幾 劑 都 無 問 題 啦 。
評 語 : Mihiro 妹 咁 索 , 自 然 大 把 運 行 啦 。

⊙ 桃 太 郎

美 人 度 : ★ ★ ★ ★ ★
身 材 激 凸 度 : ★ ★ ★
清 晰 度 : ★ ★ ★ ★
爆 射 度 : ★ ★ ★ ★  

bt區冇咩..你用搜索功能試下啦!
有正movie唔該推介下!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆