第一次玩破解...

收藏  |  訂閱
10  1.5k

第一次玩破解...

完全唔知做咩..下載咩又唔知.. 點安裝又唔知.. 救救我啊:smile_o03:就搵Skyrim做教才啦: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=16967938&extra=page%3D1

引用:
原帖由 恩哥 於 2012-3-28 12:53 AM 發表 查看引用來源
完全唔知做咩..下載咩又唔知.. 點安裝又唔知.. 救救我啊:smile_o03:就搵Skyrim做教才啦: http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1
該貼內己有非常明確的說明·······難道還不明???

第1𥖏:當然是下載遊戲本體和破解補丁

第2𥖏:解壓遊戲本體和破解補丁

第3𥖏:如需要安裝的就進行安裝,不需要的可以不安裝

第4𥖏:複製破解補丁(Razor1911資料夾內的文件)到以安裝遊戲資料夾內或不需要安裝的就是那個解壓後的資料夾內···運行即可

回覆 2# 的帖子

有個問題,如果個遊戲本體有成58part咁多咁我都係要解壓縮曬咁多part?
但係又唔係part part唔同喎...

引用:
原帖由 恩哥 於 2012-3-28 09:04 AM 發表 查看引用來源
有個問題,如果個遊戲本體有成58part咁多咁我都係要解壓縮曬咁多part?
但係又唔係part part唔同喎...
個的係rar的分割檔.....解壓其中一個即可

引用:
原帖由 skam2000 於 2012-3-28 02:14 PM 發表 查看引用來源個的係rar的分割檔.....解壓其中一個即可
好丫等我返去試下唔該曬你:smile_35:

引用:
原帖由 skam2000 於 2012-3-28 02:14 PM 發表 查看引用來源

個的係rar的分割檔.....解壓其中一個即可
請問解壓縮邊個 winRAR archive 啊??
同埋點樣解壓縮一個就掂??:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 恩哥 於 2012-3-31 08:03 PM 發表 查看引用來源

請問解壓縮邊個 winRAR archive 啊??
同埋點樣解壓縮一個就掂??:smile_27::smile_27:
是但一個就可以···不放心選第一個吧=.=

分割檔啊···解壓時自動合並了

引用:
原帖由 skam2000 於 2012-3-31 08:35 PM 發表 查看引用來源

是但一個就可以···不放心選第一個吧=.=

分割檔啊···解壓時自動合並了
how??:smile_27::smile_27::smile_27:
i press 'extract file',, is that correct??

引用:
原帖由 恩哥 於 2012-3-31 08:45 PM 發表 查看引用來源

how??:smile_27::smile_27::smile_27:
i press 'extract file',, is that correct??
·······你是如何解壓的????

引用:
原帖由 skam2000 於 2012-3-31 08:49 PM 發表

·······你是如何解壓的????
using winRAR, left click on the RAR file and select extract file

前往最後回覆