上一頁下一頁
發新話題

一路蒲向東南西北の第三章:河內篇終結篇 10/10 P.34,35 #503,504,525 (圖 )

收藏  |  訂閱
557  313.4k

幾精彩 ... 有心機既post

唔似d仆街手手哥,g星黨 ... 出埋d濕9post ,不輪之所謂:smile_27:

C HING PLS KEEP UP DATE

TKS!!

禾舊年單人匹馬去長沙就無師兄咁精彩,多謝分享精彩過程。

唔知遲下有冇可能出書呢~~哈哈!一路向....

引用:
原帖由 ssgtlaikcpeter 於 2012-4-12 12:06 PM 發表 查看引用來源
禾舊年單人匹馬去長沙就無師兄咁精彩,多謝分享精彩過程。
單人匹馬去真夠薑:smile_38:

引用:
原帖由 仕雕焚 於 2012-4-12 01:37 AM 發表 查看引用來源
各位好,小弟暱稱" 仕雕焚 ",寓意食吊訓,人生莫過於此哉。歷盡蒲齡十多年,蒲盡本地,內地,甚至東南亞,每到一處,必定找地方蒲,所為蒲,包括蒲吧,落D,CLUBBING,介女,落CLUB,正邪骨場等。由於小弟尚未有家室 ...
但從廣州南出發,經廣州北、清遠、韶關、郴州等站,約2.5小時抵達長沙南站:smile_41:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2012-4-12 12:37 PM 發表 查看引用來源

但從廣州南出發,經廣州北、清遠、韶關、郴州等站,約2.5小時抵達長沙南站:smile_41:  
差唔多啦,追尾、晚點另計

我遲D都計劃去闖下長沙,期待報告!

引用:
原帖由 魔鬼蕭 於 2012-4-12 12:45 PM 發表 查看引用來源

差唔多啦,追尾、晚點另計
但深圳北站坐高鐵3粒幾鐘就去到長沙:smile_41:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2012-4-12 02:41 PM 發表 查看引用來源

但深圳北站坐高鐵3粒幾鐘就去到長沙:smile_41:  
乜你唔知咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆