" /> " />
上一頁下一頁
發新話題

女友求醫,被摸穴, 仲XX"菊花"~~~<<全部update> 附相片>>

收藏  |  訂閱
453  366.5k

女友求醫,被摸穴, 仲XX"菊花"~~~<<全部update> 附相片>>

女友求醫,被摸穴, 仲XX"菊花"~~~

各位C HING ,小弟好耐冇寫文,之前大家的支持,多謝晒!
本編較長,請耐心欣賞。

入正題:

話說小弟之前個女友,某日跌親,仲跌得幾嚴重。
病徵主要係:跌低時撞到PATPAT,pat pat痛得十分利害,仲話痛到去廁所都痛。
幾經求醫,病情反覆,冇乜好轉。
我同佢廣尋名醫,最後......

女友睇左好幾次跌打,又去睇西醫,仲照過X光

D西醫就話拉傷肌肉,跌打就話撞傷D筋,每次就醫我都會一齊入去,終於撞傷PAT PAT, 係會有D尷尬。

每次我都睇住佢被人除褲,兼在PAT PAT上左摸右摸,心痛之餘,妒忌:smile_13:又興奮...:smile_47:

原來睇住自己條女被人摸係好有快感,起初都唔覺,經過一個月的體驗,我承認我有少少變態。

女友睇完一個又一個,睇左3, 4個醫生,個個都係男,個個都醫唔好佢。

我就次次睇住佢,睇到自己又心痛,又扯旗。

後來,轉睇一個好得既推拿師傅,以前有乜大鑊野都係睇佢。

不過收得勁貴,又遠又難約,所以都好少睇佢。

我帶女友去到,醫師A檢查完。

就對女友講:
「你撞到條尾骨,同撞緊晒D筋同肌肉,我會幫你鬆左D筋先。不過你要先換左D衫先,方便我幫你按。」

接住就攞左件吊帶衫短褲比女友,我同醫師就出房。

女友換完,大叫OK。我同醫師又再入房。

我心想:「嘩!乜睇醫生要著到咁?」 女友身上的吊帶衫,係低胸加大露背,女友連Bar都除埋,好在件吊帶有墊,不過都隱約見到佢果粒lin。條短褲就真係好短,不過都ok啦!

醫師叫女友扒低,叫我坐係床尾睇。

佢邊講邊摸咁話:「嗱!我再幫係檢查得仔細d,先係e度!?」

一手摸住兩邊pat,「痛嗎?」

女友「嗯!少少!」

A:「依度呢?」雙手一路少少咁,向下移。每落少少就按一按,問一問!一路檢查到大腿。

女友話最痛係兩舊PAT PAT肉,同中間條隙縫。

醫師A:「OK!咁我依家就軸邊檢查一次,睇下會唔會唔同。跟住會大力D,痛D啦!」

接住,雙手一同按。 唔係!係揸落女友左邊個PAT度,女友大大呻吟左一聲。「哎....」

集中攻擊完左邊,又到右邊,女友又再呻吟。

聽到我都毛管動,女友叫到好似比我狂插果時咁。....

兩邊檢查完,女友主要集中係中間痛。

醫師A就話:「你中間係最嚴重,我再幫你檢查一下中間位。

可能會尷尬D呀吓!」

話說完,醫師A就落手由股隙頂,一路按一路摸,到左股隙縫。

我係床尾,睇到眼火爆,旗都硬左少少。

醫師A繼續向下按,「好,依家到肛門!!」一按...

接住係女友:「哎.....呀.....」佢震晒咁....「又癢又痛....呀!」

醫師A依然繼續向下按。我下面就已經硬晒。

「嗱!依家係"會陰"」

女友:「嗯....嗚....」身體猛地縮一縮。

我心諗,好彩係有著褲,如果唔係一按,成隻手指咪入晒去!!下體不其然硬晒。

醫師A:「好啦!檢查完啦!」轉身對住我講「佢主要係跌傷尾骨,有少少移位,同埋兩邊PATPAT拉得太緊,所以會咁。」

我& 女友「咁點呀?」

醫師A:「我會幫你再按摩一下,等PATPAT兩邊可以鬆返D肌肉,就會好D!」

「不過,我諗你要睇一排先會好晒!」

我「咁麻煩係啦!」客氣說話都要講既。

接住醫師A就動手,幫我女友"鬆肌"

醫師A一時揸住兩舊PAT肉掐,一時又係邊股隙度搓。大約45分鐘到完成。醫師A提要每日都睇呀!仲同女友細細聲講左幾句。

女友起身時,面紅紅,氣喘喘咁!十足做完愛咁!我下面就谷度硬晒。

不過,女友話真係好左好多。

即晚回家,臨瞓我就想女友用口幫我發洩(因佢撞到下面,怕再撞傷佢。)

點知,女友急不及待除左我條褲,又要我插佢。做愛其間,佢話我知,原來剛才被按到下面濕晒,好想要。

我又問佢,醫師A細細聲同佢講咩!

女友「佢話明天再睇佢,要除埋底褲,方便佢摸到D穴位!」

我心想:「係真唔係!方便你摸穴呀!」不過女友咁痛又信佢睇得好,就冇計啦!

慾知後事如何,待續!(推多幾次,再貼相)
有次女友睇緊,醫師專心睇緊時,我隨手偷影的。

(因之後再睇,係會除褲的)
謝謝欣賞。

part 2
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19055380&pid=329480788&page=4&extra=page%3D1#pid329480788
PART 3
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19055380&pid=330062888&page=12&extra=page%3D2#pid330062888
part 4
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19055380&extra=page%3D1&page=18
part 5
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19055380&page=27&extra=page%3D2#pid331330236
part 6
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19055380&pid=331369540&page=27&extra=page%3D2#pid331369540
<<外傳...內射>>
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=19377324&extra=page%3D2&frombbs=1

第一名,支持吓先!

引用:
原帖由 吉隆 於 2012-5-18 01:47 AM 發表 查看引用來源
女友求醫,被摸穴, 仲XX"菊花"~~~

各位C HING ,小弟好耐冇寫文,之前大家的支持,多謝晒!
本編較長,請耐心欣賞。

入正題:

話說小弟之前個女友,某日跌親,仲跌得幾嚴重。

病徵主要係:跌低 ...
拎左個第一

引用:
原帖由 simon181819 於 2012-5-18 01:51 AM 發表 查看引用來源
第一名,支持吓先!
多謝支持!請繼續收看!

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2012-5-18 01:52 AM 發表 查看引用來源

拎左個第一

已經慢左:smile_44:

支持支持

期待中

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2012-5-18 01:52 AM 發表 查看引用來源

拎左個第一

無妳份

引用:
原帖由 ironman-11 於 2012-5-18 01:56 AM 發表 查看引用來源

無妳份

引用:
原帖由 karolas 於 2012-5-18 01:54 AM 發表 查看引用來源
已經慢左:smile_44:
係啦......so sad

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆