上一頁下一頁
發新話題

內遊發問+ 解答區!! 記得click 回覆主題黎問問題呀..(版面問野會扣分)

收藏  |  訂閱
1.1k  100.6k

引用:
原帖由 misfortune 於 2006-10-3 09:53 PM 發表
珠海桑拿....玩全套,包幾多q? (因有人話一q,又有人話吹一q,做一q)令人頭痛.....
仲有係拱北...有咩好的 k 場呢....找一個陪唱 又係幾錢呢?
其實有得玩幾多Q,唔定咖~有D場指定吹爆一次,再做一次 (囡囡唔做足,而你又投訴,佢地會被扣錢:smile_35 ~有D場就只有一次ML,不過最終都你睇你口才,點哄到女女比你做多幾次.即係話~幾多Q要視呼你把口.,同埋一定唔好怕羞問清楚先上去玩~係大陸(唔係一定係珠海)做咩都一定要問清楚,唔好打死狗講價~!如果唔係蝕底既一定係你~!

一般K場係拱北都係行緊1.3.6~至於好K場呀......我都唔知點講~平既算唔算呀?

平:富麗城/金沙/泰皇宮/利多/夢幻/新浪潮/(都係行1.3.6)酒水就25-32蚊之間

貴:花花公子(行2.5.8)但酒水跟就便宜一點36-42蚊

豪:銀都/阿里山/(行3.6.10/5.10.15)專做台灣佬生意地方,酒水唔知幾錢老細比~

PS:以上平/貴/豪/都最近拱北關口~只有利多遠了一點,搭的士約15元左右~

希望以上回應能夠幫到你~:smile_38:

想問一問
神州行 既咭係邊度買
因為我用開個d 個幾一分鐘 係深圳打返深圳

引用:
原帖由 陽光仔 於 2006-10-4 12:19 AM 發表
想問一問
神州行 既咭係邊度買
因為我用開個d 個幾一分鐘 係深圳打返深圳
好多舖頭都有喎

引用:
原帖由 banban0307 於 2006-10-3 08:57 PM 發表
而家在深圳D四至五星級酒店同D女過夜

係唔係都會有危險
無100%安全
但四五星酒店會較安全

我想問有無人知
又羅湖去東莞東城點去呀?
我仲想知時間同價錢
(一萬個唔該)

引用:
原帖由 fbcangus 於 2006-10-3 02:39 PM 發表
師兄中秋諗住去常平,想問幾點係尾班車呢?

除坐火車外仲有無其他車去0個度呢?
皇崗0個邊有無車去常平GA?
紅磡直通車 19:15
深圳火車 22:12
皇崗大巴22:30

回覆 #1132 陽光仔 的帖子

哦1.....原來係咁既!
咁e.g."酒水25~32 蚊之間....." 係代表一支 啤酒要25~32蚊ma? or 一set?

想问下东莞边间酒店MODEL正啊?系咪个个都有五尺六七寸甘高噶?同埋玩法如果?
                                              多谢回答

有冇師兄知道皇崗有咩大巴去到沙咀
如果有係邊度上車
仲有幾時係尾班車
唔該晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆