上一頁下一頁
發新話題

內遊發問+ 解答區!! 記得click 回覆主題黎問問題呀..(版面問野會扣分)

收藏  |  訂閱
1.1k  100.6k

我想知係羅湖附近d酒店...例如..鴻"瘋"酒店樓上個d骨場正定邪??港式包什麼??安唔安全??

引用:
原帖由 st_aurora 於 2006-8-17 11:04 AM 發表
最近去完沙咀, 下次想去向西試下 "外買"~

請問過夜市價多少? 有冇野要留意? 250~300酒店有冇介紹?

(因唔想出report時俾 各c兄話做壞市....所以想問清楚d)

thanks~:smile_13:
自問自答........:smile_45:

實地市價(略略講價後) ~8:30pm  $800   ~10:15pm $500
留意 : 都係先講明1q後 ok 再過夜. (有冇得車可問mami, 今次冇老點)
酒店 : 太X 之島 (西武隔離) : $280網上價 / $295 walk-in 價

p.s. 我果檔囡囡開 ~9pm - 7am :smile_14:

引用:
原帖由 st_aurora 於 2006-8-18 10:08 AM 發表

自問自答........:smile_45:

實地市價(略略講價後) ~8:30pm  $800   ~10:15pm $500
留意 : 都係先講明1q後 ok 再過夜. (有冇得車可問mami, 今次冇老點)
酒店 : 太X 之島 (西武隔離) : $280網上價 ...
Any report??:smile_15:

上面大風大雨,吾知de正骨,如"宏昌","瑪雅城"有冇問題呢?好想周末返上去茶下de正骨水.

引用:
原帖由 miclihk 於 2006-8-18 10:56 AM 發表
上面大風大雨,吾知de正骨,如"宏昌","瑪雅城"有冇問題呢?好想周末返上去茶下de正骨水.
"宏 X " 一定冇問題, 因上週末才去完, 而且聽骨女講個場好嚴, D 客想抽水都會立刻俾骨女向經理投訴...(個別例子另計....:smile_35

收費算偏 "中高", 飲品生果任order, 6am~9am仲有free自助早餐(10零種, 好過茶餐廳食)

回#24 : report遲d會有, 但only過程, 冇相冇故仔~~:smile_39:

我有一個聯絡問題..

1:如果由香港打上大六...要加什麼???
    sms呢???

2:假如係大六打去大六...又要加什麼呢???
    sms呢????

引用:
原帖由 謙三少 於 2006-8-18 02:22 PM 發表
我有一個聯絡問題..

1:如果由香港打上大六...要加什麼???
    sms呢???

2:假如係大六打去大六...又要加什麼呢???
    sms呢????
1. 睇你用乜台(乜idd plan) / +86 or 0086

2. 固網 : 同省唔使 / 唔同省加地區 e.g. 深圳 0755;  手機就唔使加

有錯請改:smile_35:

(好似多言左d.....下次都係留返俾d資深brother回....)

引用:
原帖由 st_aurora 於 2006-8-18 14:28 發表

1. 睇你用乜台(乜idd plan) / +86 or 0086

2. 固網 : 同省唔使 / 唔同省加地區 e.g. 深圳 0755;  手機就唔使加

有錯請改:smile_35:

(好似多言左d.....下次都係留返俾d資深brother回....)
原來係咁..多謝先.
不過我係用people...無申請idd...
試過左一次sms比人....打比人就唔得喇..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆