上一頁下一頁
發新話題

內遊發問+ 解答區!! 記得click 回覆主題黎問問題呀..(版面問野會扣分)

收藏  |  訂閱
1.1k  100.6k

引用:
原帖由 st_aurora 於 2006-8-18 10:08 AM 發表

自問自答........:smile_45:

實地市價(略略講價後) ~8:30pm  $800   ~10:15pm $500
留意 : 都係先講明1q後 ok 再過夜. (有冇得車可問mami, 今次冇老點)
酒店 : 太X 之島 (西武隔離) : $280網上價 ...
師兄~~~~我都係 係向西玩架~~~

我想問你講 果間酒店安唔安全架~~我諗住生日前去酒店

請問師兄珠海的X葉好定係X關好呢?有無好number介紹呀?價錢如何?謝謝。

引用:
原帖由 傻grape 於 2006-8-18 09:47 PM 發表

師兄~~~~我都係 係向西玩架~~~

我想問你講 果間酒店安唔安全架~~我諗住生日前去酒店
我個晚安全渡過~但隔音差少少....日間樓上係office, 出入可能冇咁方便~

最穩陣係街到分開d行, 差唔多到門口時才等埋佢; 但入酒店後如唔表示係你帶黎d保安會問長問短.....

祝brother你生日盡慶d~~:smile_30:

東莞火車站有分總站同埋東站嗎?

我想問下東莞站係唔係有分總站同埋東站?
如果係,咁買飛果時使唔使講定,
同埋呢兩個站距離遠唔遠?

希望好心人可以答到我啦...
唔該晒

引用:
原帖由 真巴司 於 2006-8-18 11:35 PM 發表
我想問下東莞站係唔係有分總站同埋東站?
如果係,咁買飛果時使唔使講定,
同埋呢兩個站距離遠唔遠?

希望好心人可以答到我啦...
唔該晒
去到深圳火車站
買飛話去東莞
$35
得一個東莞站

引用:
原帖由 白蓮聖上 於 2006-8-19 12:18 AM 發表

去到深圳火車站
買飛話去東莞
$35
得一個東莞站
唔該晒你
東莞...只得一個東莞站.....

引用:
原帖由 BT-GA 於 2006-8-18 06:03 PM 發表
想請問個位師兄珠海SN有哪間女女多又好? (max 800RMB full service) and if have MM number to present better.
最貴的帝X都唔駛500啦任食添
女女多少好難說
1800-0100點就間間都多女
繁忙時間

引用:
原帖由 patkmchan 於 2006-8-18 10:48 PM 發表
請問師兄珠海的X葉好定係X關好呢?有無好number介紹呀?價錢如何?謝謝。
不如去對面金X岸
起碼地方都新啲

引用:
原帖由 kbdfatlo 於 2006-8-19 01:07 AM 發表

不如去對面金X岸
起碼地方都新啲
金x岸有mud野玩呀?安全嗎?價錢如何?有mud好number介紹呀?thanks

引用:
原帖由 露械十九 於 2006-8-18 08:32 PM 發表
小弟新來,
想問有無師兄慣性星期五北上過夜,
因小弟一個星期返五日, 星期六要陪女友.

:smile_13: :smile_13: :smile_13:
我係CD-ROM
星期六長短周, 其實都係星期六陪上面個女朋友~
你係咪想搵地方過夜呀~?
我都想呀~

搵巴打指點下又平又好既地方呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆