上一頁下一頁
發新話題

內遊發問+ 解答區!! 記得click 回覆主題黎問問題呀..(版面問野會扣分)

收藏  |  訂閱
1.1k  100.6k

引用:
原帖由 st_aurora 於 2006-8-18 11:31 PM 發表

我個晚安全渡過~但隔音差少少....日間樓上係office, 出入可能冇咁方便~

最穩陣係街到分開d行, 差唔多到門口時才等埋佢; 但入酒店後如唔表示係你帶黎d保安會問長問短.....

祝brother你生日盡慶d~~:smi ...
多謝師兄~~~

係呢~你平時係唔係 係向西巷仔玩架

引用:
原帖由 傻grape 於 2006-8-19 04:44 發表

多謝師兄~~~

係呢~你平時係唔係 係向西巷仔玩架
上次係首航~~ 之前咀咀都係玩過兩次 (新人嘛~~)

但自第一次係巷上房玩過後, 決定玩親都會外賣去酒店 (時鐘 or 過夜...)

下次可能試福星路 or 黃貝嶺~~

向西其實係咪向西新村果邊先有? 向西路另一邊(右邊)有冇快餐?

水圍係咪可以搭地鐵去啊?

係邊個站落車??????????

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2006-8-19 09:39 AM 發表
係邊個站落車??????????
"Fuk Man":smile_15:

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2006-8-19 09:48 AM 發表

"Fuk Man":smile_15:
咁如果我想去咀咀呢? 又係邊個落車再轉車近d 啊?

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2006-8-19 09:51 AM 發表

咁如果我想去咀咀呢? 又係邊個落車再轉車近d 啊?
I'm not sure, seems to be "Che Kung Mui" and changed taxi as no MTR directly go to 咀咀

引用:
原帖由 patkmchan 於 2006-8-19 01:17 AM 發表

金x岸有mud野玩呀?安全嗎?價錢如何?有mud好number介紹呀?thanks
except flying
$3xx
safe? see your luck
no 100% safe in mainland china

想知 CP 花街情況

想知 CP 花街情況, 星期一會上去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆