上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
746  440.9k

牛熊殺手大哥
請問可否PM我 您之前睇既醫生既資料?

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2013-2-17 11:10 PM 發表 查看引用來源

西醫同雜誌其實有d靠害~
因為唔係個個控制到~~物極必反~玩物喪志....佢地唔係當時人..梗係唔明白
例如你叫一個唔開心既人開心都唔好易事~

我自己覺得~~唔只打飛機...同女友做都要控制~因為太多都會厭~
到 ...
西醫真係pk...我之前聽中醫講,戒J 2個月到發現比之前好左DD..易扯左..點知覆診威記專科,條肥仔醫生話中醫錯,打J有益,可練習治早洩...比佢講完即刻打番J...屌....一打就控制唔到....結果又變到咁...
真係要戒J......

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-11-30 10:10 AM 發表 查看引用來源
講返自己經歷先~相信唔小ching 都有以下情況~

細個成日打飛機,血氣方剛嘛,一日打三次都得,睇雜誌電視上網又話打飛機有益,
之後網上方便,求其搵套片打都得,有時一搵就搵左成幾個鐘唔駛訓~
想戒打J,有冇話食咩可以補番好個身體:smile_41:
小弟現時20歲
以前打得多,一星期2-3次
現時一星期1次,
攪到讀書冇精神
工作一樣
好易眼訓
好難集中精神
記憶力好差
未來有個小小改變要我戒
就係我遲下會轉工,加埋讀兼讀制
以現時既狀態真係難以工作讀書
請求各位高見,請乜野可以補一補?
補腎既保健藥有冇效?
我曾經都戒過4個月,除左夢遺我就冇打,但唔見有乜改善,只係好左小小
真係決心戒啦

Thx sharing:smile_34:

引用:
原帖由 RTGORT32094 於 2013-2-20 09:40 PM 發表 查看引用來源

想戒打J,有冇話食咩可以補番好個身體:smile_41:
小弟現時20歲
以前打得多,一星期2-3次
現時一星期1次,
攪到讀書冇精神
工作一樣
好易眼訓
好難集中精神
記憶力好差
未來有個小小改變要我戒
就係我遲下會 ...
你戒過都無咩好轉, 會唔會係同自慰習慣無關, 而可能係其他問題?

引用:
原帖由 yy326nu32 於 2013-2-21 12:01 PM 發表 查看引用來源

你戒過都無咩好轉, 會唔會係同自慰習慣無關, 而可能係其他問題?
我都唔清楚:smile_39:

我都想要個醫生名pm可以嗎?

Thx

支持:smile_34:

牛熊殺手大哥
請問可否PM我 您之前睇既醫生既資料?

「性治療」的醫生,香港唔係好多,響yahoo度search都好易搵到。我而家都睇緊樓主睇過的醫生,在yahoo度search「性治療」應該第一版就搵到(唔係明愛唔係公教婚姻輔導會)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆