上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
746  440.9k

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-11-30 01:43 PM 發表 查看引用來源

所有偉哥成份都要醫生開紙先可以買~!
師兄,犀利士是不是即食即硬?定係要幾小時前食,我都係等緊報告,如腎、傍肛、其他器官無野,佢話開紙買藥試下,我估係這D藥,問定先THX

引用:
原帖由 緋聞男友 於 2012-12-18 09:24 PM 發表 查看引用來源
我19
其實我都唔知點:')
但係早2個月突然無晨勃,睇咸片都會扯但扯唔硬 (以前唔係咁)
有睇過中醫佢話我身體無野,但我都唔明點解會咁,家陣就諗住戒手淫....睇下耐d會唔會有好轉...真係再唔得先睇西醫食藥(因為我 ...
咁睇av有冇時候軟左先? 你會唔會係近排壓力大?

因為你後生~排除身體問題~好大機會係心理影響~你應該先放鬆下先~
唔好成日想勃起~

睇下咩情況~再唔得先睇醫生~

引用:
原帖由 matai1974 於 2012-12-19 08:32 AM 發表 查看引用來源

師兄,犀利士是不是即食即硬?定係要幾小時前食,我都係等緊報告,如腎、傍肛、其他器官無野,佢話開紙買藥試下,我估係這D藥,問定先THX

犀利士好過偉哥好多(千萬不要食偉哥,因為偉哥副作用多,時候短)
犀利士副作用係同類藥中最少~(我就冇咩副作用~只係好輕微鼻塞~如果大劑量時)
而且~最高強效36小時~你食星期五食完~星期日都可以再玩~!

唔係即食即硬架~要係性行為前~一小時左右食~
食完都唔會係咁硬~係刺激先會~所以幾好~唔會無神神硬~

如果keep 住有刺激可以硬好耐

我食完硬過鐵~~真係幾正~以前從來都未試過~:smile_o13:
依隻藥真係男人之既寶物

有咩問題可以問~
因為親身試過~

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-12-19 10:27 AM 發表 查看引用來源

犀利士好過偉哥好多(千萬不要食偉哥,因為偉哥副作用多,時候短)
犀利士副作用係同類藥中最少~(我就冇咩副作用~只係好輕微鼻塞~如果大劑量時)
而且~最高強效36小時~你食星期五食完~星期日都可以再玩~!

唔係即 ...
CHING係邊度買?同埋幾錢..可PM嗎~THX

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-11-30 10:10 AM 發表 查看引用來源
我諗返, 都係自己打飛機得多, 成日享往av片既感覺, 當然真正做愛享受唔到當中樂趣, 之後就真係戎J, 就算有女友都係一個月一兩次,依家再同女友做愛,,硬度大足,射精時間15-20MIN 左右 非常滿意~砌到女友都頂唔順.....叫到傻~!!:smile_o13:
好羨慕ching,可以令到女友頂唔順。我都想快D做到。

我睇過三個醫生,分別都話打飛機無問題,但係似乎佢地都只係針對生理上唔會打到J壞,但無考慮到心理問題。

我覺得,可能個人身體習慣左AV那種刺激先至有反應,即使對住光脫脫的女友,因不是慣常的刺激,同樣會影響到性慾。
引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-12-3 09:49 AM 發表 查看引用來源

依家仲有食~

冇咩嚴重後遺症~係有好輕微鼻塞~(大劑量時)
因為佢係一隻放鬆某種肌肉既藥~
其實幾安全~

SO FAR 食左一年左右都冇咩事~
分享資料:我睇過三個醫生,我主要擔心的,除後遺症外,仲有就係會唔會食到純左,減低效力甚至無效

中環某男醫生 - 偉哥會較易頭痛,立威力同犀利士就少D機會。除此之外,無乜其他後遺症。食死同一隻藥,效力會減退,兩至三隻藥交替來食,會減慢消退速度

某女醫生 - 無副作用,長期食效果會減退

家計會某醫生 - 無副作用,可放心食。偉哥隻藥出左十幾年,無聽見過食到無效

引用:
原帖由 gojungle68 於 2012-12-17 12:10 AM 發表 查看引用來源
靠食藥耐左可能有依賴性架 :smile_42: :smile_42: :smile_42:
最好嘅方法唔駛錢又健康嘅就係多d休息,隔耐d先做一次(即係餓耐d先食咁樣),咁就犀非利乜事都冇架啦 :smile_35:
可惜我女友對性好期待,佢已經講定第日想我每星期四、五次

引用:
原帖由 可愛的小寶寶 於 2012-12-19 12:01 PM 發表 查看引用來源

CHING係邊度買?同埋幾錢..可PM嗎~THX
正常黎講,係要醫生開藥的

小弟試過去家計會,睇過兩次。第二次睇時,只要你講到自己好唔掂,佢多數都會肯開藥。甚至乎做定紀錄,將來想再要,打電話去request就得,唔需要一定再睇醫生。

至於藥房買唔買到,就要睇下邊間夠膽賣喇。

話說有次我想試埋偉哥,在旺角某藥房話想買偉哥,對方望住我個樣,由頭到腳望左三秒先至答「要醫生紙先得」。我心諗,九成以為我放蛇,否則,得就得,唔得就唔得,只係一句答話,駛乜望我幾秒鐘先答。

引用:
原帖由 camille_vidan 於 2012-12-19 12:10 PM 發表 查看引用來源可惜我女友對性好期待,佢已經講定第日想我每星期四、五次
咁呢d野冇得勉強喎,唔得格硬來咪傷身咯,包括食藥那些 。。。

你可以解釋下比佢聽。再唔係咪用假狗囉

引用:
原帖由 gojungle68 於 2012-12-19 04:58 PM 發表 查看引用來源
咁呢d野冇得勉強喎,唔得格硬來咪傷身咯,包括食藥那些 。。。

你可以解釋下比佢聽。再唔係咪用假狗囉

解釋過好多好多次喇,但佢唔肯聽,永遠只係向最差的方向諗

我諗返,自己可能亦太傻,咩野都要攤哂出黎講

其實好抱撼,我仲未識得令佢高潮。於是佢就只係要求我插佢耐D、耐D、再耐D........

同佢講,我睇post,多數人都話,只要插到條女有高潮,插幾個字就夠,唔需要去到超過一個鐘咁多。佢雖然無講出口,但我覺得佢係懷疑我搵藉口想吞pop趕收工

睇完網友(包括樓主)所講,俾到女友高潮,係會令到佢頂唔順,呢個就係我目標

我唔會再同佢解釋咁多,越講佢只會越諗埋一面

學識搞到佢高潮,佢親身感受過,相信佢自然唔會強求要咁耐

而最初幾次要探索到方法令到佢高潮,我會乜針乜藥,乜野法寶都出齊,務求可以多D時間探索。之後先至視乎情況減針減藥

p.s.大家睇完一定會覺得我女友好橫蠻,其實唔係,只係佢太諗埋一邊,唔識點樣將佢對我的體諒用響有用的方面。佢知我可能唔硬得耐,所以有時未係好濕已經叫我入,有時搞到佢會痛。於是,後來佢就用ky,仍然係響佢未係好濕時叫我入去。睇見佢咁樣我都好心痛。

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-12-19 10:19 AM 發表 查看引用來源

咁睇av有冇時候軟左先? 你會唔會係近排壓力大?

因為你後生~排除身體問題~好大機會係心理影響~你應該先放鬆下先~
唔好成日想勃起~

睇下咩情況~再唔得先睇醫生~
以前陣係諗住開AV未開個file果陣已經硬到頂住頂住
家陣就睇住AV都好似唔夠硬,不過都會變大:smile_27:
家陣都唔理佢住,遲d真係有需要先再睇醫生:smile_39:其實真係想唔食藥自然好,睇過中醫又話無野,所以家陣都係戒手淫,早訓,同埋做多d運動飲多d水希望會好d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆