上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
746  440.9k

引用:
原帖由 牛熊殺手 於 2012-12-19 10:27 AM 發表 查看引用來源

犀利士好過偉哥好多(千萬不要食偉哥,因為偉哥副作用多,時候短)
犀利士副作用係同類藥中最少~(我就冇咩副作用~只係好輕微鼻塞~如果大劑量時)
而且~最高強效36小時~你食星期五食完~星期日都可以再玩~!

唔係即 ...
我個E生開左紙我去買,去到藥房佢睇完比左盒威而鋼我,仲要係咁?貴?,290元4粒,50gm一粒,我會唔會勁得濟,我見師兄食20gm炸喎,犀利士幾錢?

引用:
原帖由 matai1974 於 2012-12-20 11:14 AM 發表 查看引用來源

我個E生開左紙我去買,去到藥房佢睇完比左盒威而鋼我,仲要係咁?貴?,290元4粒,50gm一粒,我會唔會勁得濟,我見師兄食20gm炸喎,犀利士幾錢?

威而鋼 同犀利士成份有D唔同~
其實威而鋼 50MG 同 犀利士20MG 效果相約~

不過威而鋼限制多多~要做愛前最小半小時至一小時前食~
最長藥效為6小時左右~空肚食最好~太油食物影響功效~

犀利士20MG 可長效36小時~都係要做愛前最小半小時至一小時前食~
食油膩野唔影響吸收~免卻做愛前急急就時間食痛苦~

會唔會其實醫生剩係比藥你,
實質有沒有幫你醫,沒有幫到你根治,
醫生有沒有說要食幾耐? 長期要食?
醫生建議你每天服用量為多少?

:smile_o12::smile_o09:

其實你想法有少少錯。

要女人有高潮唔係剩係靠"插"架。你應該多d靠前戲, 多d溫柔。試下多用口和手。

只要你懂得溫柔地用口和手, 女人舒服後就會慢慢進入"狀態", 到時你就算唔插佢佢可能已高潮迭起, (即是比你撩起條癮)。
那時你先抽插她, 已屬尾聲階段(時間長短已沒關係), 快快樂樂地衝刺就是了。  
引用:
原帖由 camille_vidan 於 2012-12-19 06:17 PM 發表 查看引用來源

解釋過好多好多次喇,但佢唔肯聽,永遠只係向最差的方向諗

我諗返,自己可能亦太傻,咩野都要攤哂出黎講

其實好抱撼,我仲未識得令佢高潮。於是佢就只係要求我插佢耐D、耐D、再耐D........

同佢講,我睇 ...

其實你想法有少少錯。

要女人有高潮唔係剩係靠"插"架。
你應該多d靠前戲, 多d溫柔。試下多用口和手。

只要你懂得溫柔地用口和手, 女人舒服後就會慢慢進入"狀態", 到時你就算唔插佢佢可能已高潮迭起,
(即是比你撩起條癮)。

那時你先抽插她, 已屬尾聲階段(時間長短已沒關係), 快快樂樂地衝刺就是了。  
引用:
原帖由 camille_vidan 於 2012-12-19 06:17 PM 發表 查看引用來源

解釋過好多好多次喇,但佢唔肯聽,永遠只係向最差的方向諗

我諗返,自己可能亦太傻,咩野都要攤哂出黎講

其實好抱撼,我仲未識得令佢高潮。於是佢就只係要求我插佢耐D、耐D、再耐D........

同佢講,我睇 ...

del

回覆 46# 的帖子

del

引用:
原帖由 喬治二世 於 2012-12-22 04:42 AM 發表 查看引用來源
會唔會其實醫生剩係比藥你,
實質有沒有幫你醫,沒有幫到你根治,
醫生有沒有說要食幾耐? 長期要食?
醫生建議你每天服用量為多少?
睇醫生係有用的,做的時候表現不如理想,可以有好多原因,例如條J真係唔多起到;心理問題唔能夠投入;男性賀爾蒙唔夠令到個人唔夠鹹濕...... 每一樣野都要唔同方法對症,醫生都要視乎情況試下用咩野方法解決。

引用:
原帖由 gojungle68 於 2012-12-22 11:45 AM 發表 查看引用來源
其實你想法有少少錯。

要女人有高潮唔係剩係靠"插"架。
你應該多d靠前戲, 多d溫柔。試下多用口和手。

只要你懂得溫柔地用口和手, 女人舒服後就會慢慢進入"狀態", 到時你就算唔插佢佢可能已高潮迭起,
(即是比 ...
多謝ching教路,我之前行錯左路,越係怕自己硬得唔夠耐,就越係覺得時間緊迫,想盡快開始插

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆