上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
746  441.0k

how old a u

引用:
原帖由 中森玲子 於 2013-2-14 01:26 PM 發表 查看引用來源
how old a u

32。
所有西醫都話打J同陽痿完全無關係,包括家計會醫生,中環一個睇一次千幾蚊既私人醫生,威爾斯泌尿科,政府性治療科4個醫生都咁講。政府個醫生仲同我講,全球既醫生同專家都係十多年前就得出一個共同結論,兩者無RELATIONSHIP,中醫點講係中醫既事,佢唔評論,佢仲話如果打J同陽痿真係有關,點解只有中醫咁講,全世界醫學界都無咁既講法,係咪得中國人打J先會痿,鬼佬打J唔會痿? 點解有D人打J唔會痿,有D人唔打J又會痿呢? 比佢講完我O左咀..心唸又好似幾有道理...
不過我個人點都認為唔打好過打..始終我覺得我呢個唔硬既問題,係因為我打J打得多純左..咩女人都睇過,刺激自然少左..而家我都唔想單靠西藥...所以我會KEEP住睇中醫...而家搵緊有無好中醫...有無CHING有介紹?

引用:
原帖由 宇宙霸王--菲利 於 2013-2-14 05:10 PM 發表 查看引用來源

32。
所有西醫都話打J同陽痿完全無關係,包括家計會醫生,中環一個睇一次千幾蚊既私人醫生,威爾斯泌尿科,政府性治療科4個醫生都咁講。政府個醫生仲同我講,全球既醫生同專家都係十多年前就得出一個共同結論,兩 ...
如果你說真的話,其實你病情好重..

引用:
原帖由 dfghdf 於 2013-2-14 05:40 PM 發表 查看引用來源

如果你說真的話,其實你病情好重..
所有西醫都話我生理上無事,我CHECK晒血,荷爾蒙,糖尿等等都正常,話係心理因素。
中醫就話腎虛,要食大約半年藥唔好打J就OK..個個都話會好番...不過我無恆心,每次食個幾月感覺性慾強左有少少效就停無再去睇...(當然有D中醫就睇個零月都好似無料到就無再食)
我打J/口交係正常架..係唔識自己硬...或者硬完帶套就會軟,但係食左西利士就硬到鑽石都切得開...2日甚至3日內都好易硬..
我都好想解決呢個問題..而家想搵個好既中醫,同KEEP住食西利士..

引用:
原帖由 宇宙霸王--菲利 於 2013-2-14 05:47 PM 發表 查看引用來源

所有西醫都話我生理上無事,我CHECK晒血,荷爾蒙,糖尿等等都正常,話係心理因素。
中醫就話腎虛,要食大約半年藥唔好打J就OK..個個都話會好番...不過我無恆心,每次食個幾月感覺性慾強左有少少效就停無再去睇... ...
打J/口交係正常架..係唔識自己硬..其實這是回光返照..病己很重..你唔好用

硬唔硬做標準..你無大問題.是因為年青...大約37-38.歲..你就好大鑊..

你打藥單出來..我幫你看看..照鏡眼有無細黑點..有就說出來

pm me 2 plz...

引用:
原帖由 宇宙霸王--菲利 於 2013-2-14 12:44 PM 發表 查看引用來源
好高興有個咁既POST..希望可以同樓主做個朋友交流交流彼此支持。
小弟同樓主情況好似,小弟由十幾歲開始睇AV打J...由100蚊3隻到BT唔洗錢....平均一星期3次..J到後期發現有個奇怪現象,就係要勁靚勁大波既先會起到.. ...
網上既A片真係害人...希望BAN哂D A片~大家冇得睇...唔駛再有人好似我地咁受害了....

我仲衰過你...以前日日都打J , 平均花1至3小時係打J上...完全影響正常生活,影響和女友既性關係..
後尾發現問題所在....先去決心根治

同CHING 一樣...為左細佬同未來幸福著想~身上有幾個錢~又有方法可以醫治~
呢D富貴病冇得唔醫....:smile_39:

CHING 要加油~我病情嚴重過你都醫到~你一定得架
我想問你覺得中醫同針炙幫助有幾大~~?
因為我冇咩睇中醫~~想試下~

大家KEEP contact ar! 互相支持~一定可以好! yeah!:smile_o13:

引用:
原帖由 宇宙霸王--菲利 於 2013-2-14 05:10 PM 發表 查看引用來源

32。
所有西醫都話打J同陽痿完全無關係,包括家計會醫生,中環一個睇一次千幾蚊既私人醫生,威爾斯泌尿科,政府性治療科4個醫生都咁講。政府個醫生仲同我講,全球既醫生同專家都係十多年前就得出一個共同結論,兩 ...
西醫同雜誌其實有d靠害~
因為唔係個個控制到~~物極必反~玩物喪志....佢地唔係當時人..梗係唔明白
例如你叫一個唔開心既人開心都唔好易事~

我自己覺得~~唔只打飛機...同女友做都要控制~因為太多都會厭~
到時藥石罔靈就慘....

引用:
原帖由 dfghdf 於 2013-2-14 08:03 PM 發表 查看引用來源

打J/口交係正常架..係唔識自己硬..其實這是回光返照..病己很重..你唔好用硬唔硬做標準..你無大問題.是因為年青...大約37-38.歲..你就好大鑊..
你打藥單出來..我幫你看看..照鏡眼有無細黑點..有就說出來
ching 有何根據?
唔太明~~:smile_41:

引用:
原帖由 宇宙霸王--菲利 於 2013-2-14 05:47 PM 發表 查看引用來源

中醫就話腎虛,要食大約半年藥唔好打J就OK..個個都話會好番...不過我無恆心,每次食個幾月感覺性慾強左有少少效就停無再去睇... ...
其實九成人都係理因素影響~
我費時煩~~次次做之前都拍兩粒 5mg 打底先~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆