上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2012-12-30 11:05 AM 發表 查看引用來源

師姐..您身材點先, 師姐團(有2奶, 3奶) 應該全部比呀華叔食過.
師姐團(有2奶, 3奶) D身材理應幾正WO.
我上圍唔大(33B),高挑身型,最驕傲係一雙長腿,下圍生完一個變得又圓又大,長髪,有時戴眼鏡....夠詳細未?

引用:
原帖由 m2y 於 2012-12-30 09:41 AM 發表 查看引用來源
正喎!幾時要救火呢?

係浴室用花灑救完火啦....

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 11:42 AM 發表 查看引用來源

師姐
你果邊係咪29號夜晚十一點幾??

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 11:42 發表 查看引用來源

用花灑, 有充實感咩.

有七個同華叔攪過, 其他知唔知情.
您覺得您地8個邊個最正, 邊個最姣先.

聖誕前一星期

昨晚跟亞寶去派對,我坐亞寶的保時捷Cayenne去,以為自己佢己經係坐靚車,點知去到個度泊了幾部保時捷,叧外賓士560,Jager, Range Rover,連007嘅Austin Martin都有一架,我諗如果唔係驚落雪,班友一定法拉利都出埋。

派對是在一個鬼佬家中舉行,他的家十分大,兩層高,樓上有七間房,樓下三個廳,廚房,洗衣房,書房,外面重有泳池....D人著得鬼火咁靚,攪到我好似冇錢買衫咁樣衰。其實我都著左黑白間露背晚裝裙加魚網黑襪褲,只是和她們的designer衫一比就玩完.

亞寶好似同大家好熟,不停介紹我和人認識,全是鬼佬鬼婆,我都唔記得誰是誰。她在派對中不停飲酒跳舞,我識得人少便躲在一角喝悶酒,不知不覺便喝多了。跟著有個黑鬼拉我跳舞,他嘅手攬住我時週圍咁摸,我醉醉地只儍笑叫佢唔好,但係佢無理,重伸手入裙裏面。

我俾佢摸到好熱,音樂停後佢拉我入去 洗衣房,抱我坐係洗衣機上面,分開我雙腳站在中間,攬住我又吻又摸,連魚網襪同底褲都扯爛埋,跟住就除左佢自己慨皮帶同拉鍊,拿出他的肉棒就插入來。

可能佢太大,入左少少己痛到我叫救命,我用力推佢,但唔夠佢大力又比佢入多左少少,好彩亞寶跳完舞唔見左我週圍搵我,及時幫我解圍,跟住大家當冇事發生咁出返去,不過亞寶跟住成晚到走之前都留我係身邊。

送我返家時佢話D鬼係咁,要自己識保護自己。

稔起來其實都俾佢入左D同郁左一陣,當時漲死了,雖未完事都算同黑鬼Do過.....我雖醉但都記得佢好鬼長,我兩隻手加埋都握唔曬,又粗,如果真系入曬唔知會不會搞到下面闊晒,同老公冇感覺...

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 11:41 AM 發表 查看引用來源

我上圍唔大(33B),高挑身型,最驕傲係一雙長腿,下圍生完一個變得又圓又大,長髪,有時戴眼鏡....夠詳細未?
如果戴起眼鏡....個感覺會唔同好多....會好吸引...而且三十出頭
好有女人味

黑鬼

其實比黑鬼攪個時都有濕,只係佢實在太巨,濕都入唔到,後來亞寶救番我之後重笑我,話想食洋腸都要逐步黎,唔好一歩登天咁貪心....重話下次搵個中級呎碼的白鬼俾我嘆下,唉,激死

引用:
原帖由 couplelover 於 2012-12-30 11:55 發表 查看引用來源

如果戴起眼鏡....個感覺會唔同好多....會好吸引...而且三十出頭
好有女人味
淫蕩女教師, AV FEEL.
COSPLAY 度好高.

十七號星期一

星期一仔仔返回寄宿學校,又有五日的自由.

今晚亞寶叫我著sexy一D,因為約左兩個鬼佬(就叫佢地做dave同John)食飯,我著左短皮裙,T-back底褲加黑絲,上面黑色Bra-top,紅色小背心加皮外套,正唔正?

點知亞寶著一件頭緊身短裙,上面冇Bra激突,下面G-string,外面一件皮草(現在己冷到有時差唔多零度咁凍).....攪到我好似好土.

我以為去餐廳,點知亞寶車我去了一間大屋.我問她時佢話鬼佬溝女通常帶返屋企,食完飯飮酒跳舞,有下聞都唔使轉地方攪到要暫停破壞個mood.仲話今晚係double date (即兩對男女),一人一個男人,唔洗爭.我話叫佢要曬兩個,唔駛留俾我.佢話重好,最怕我到見到佢咁開心,到時唔要又要喎.

大家食飯冇乜特別野,沙律,湯,鴨胸,當然少不了紅酒,食完大家分為兩對坐係沙發,聽音樂跳下咁舞,一路都係好正常的社交,直到入夜後...

個晚酒醉飯飽,留在Dave家中聽音樂跳舞,最初大家規規矩矩,但係好快Dave冋亞寶開始攬攬吻吻,不用多久Dave便連那一件頭緊身短裙都扯低埋,係佢對波又搓又吻,攪左一陣,亞寶己經自己將G-string除埋,解要Dave條褲坐左上去扑野.

本來佢地有路係估都估到,但最突然係佢地就咁當住我同John面前做,攪到我都唔知望去邊好.而就算我唔望,佢嘅叫床聲充滿左廳中,我避免唔倒受佢影響.我越坐越唔自在,而就係呢個時候John攬過來同問我想唔想要......

我話第一次見面唔好,佢話咁就唔好做,只係攬攬吻吻,不會太過份,亦唔會迫我做任何唔想做嘅野,跟住就吻我同摸我.突然John隻手摸左入裙底,佢話乜妳咁濕,等我幫下妳,跟住推左我係沙發,分䦕我對腳扯開底褲就舔落去,我掙扎想起身,突然被Dave按住膊頭動不得,原來佢同亞寶己經high完分䦕左所以過來幫手,我望下亞寶,佢話唔洗怕呢兩個鬼佬,佢地口密靠得住,叫我放鬆D享受下...

呢個時候Dave開始搓我對波,John則越舔越起勁,我亦叫左出來.係佢地上下夾攻之下我好快就high左.

死John見我high左仲唔停,你知女人high完好鬼敏感,俾佢咁舔好快又想來,佢舔到我差D high就縮開,跟住騎上來一野插入去,個時我太想要所以沒推開佢,仲張大雙腳等佢插入D,仲不停大聲呻吟,好快我己被John操得high左兩次,亞John亦忍唔住射左入去,射完抽身便走開.

呢個時候亞寶幫Dave唅,好快見佢又硬起來,我以為佢地又再來多一次,點知Dave唔係爬上亞寶身,而係頂替John插入入我度.我high左幾次己經軟曬咁張開腿攤係度,佢一上來一插就滑到底,阻也阻不了,他比John更大枝,漲得我好舒服,而且下下頂到盡,亞寶重在我身邊用手搓我乳頭增加我的剌激,攪到我不停叫到聲都沙了,都唔知high左幾多次.

我頂唔順叫停,Dave便用力一插頂到好入咁不停咁射,我攤軟係沙發由佢將D精灌入我的小穴.

跟住John又硬番想上我,我掩住腿間話頂唔順啦,唔要,跟住佢就同亞寶做.....

事後亞寶送我返屋企,問我過唔過引,重問我下次試唔試黑鬼.

我諗我內心都係一個壞女人.

二十三號:聖誕派對

雖然老公返左黎過聖誕新年,但我仍係聖誕找了個空檔同亞寶去聖誕派對.老公都識亞寶,仲同佢老公有生意來往,所以我跟她出去佢好放心.

個晚又係好多鬼,畢竟身在海外鬼多個人,所以社交圈亦鬼多個人.到場又係飲酒跳舞,摷下抽下水,不過後來竟然玩True or Dare, 即是抽籤看要做乜,敢唔敢做....我竟抽到俾人奶下面,跟住俾兩個大隻佬左右捉住,男主人跪係我腿間,將個嘴伸過來又吻又舔,舔到我全身軟曬,跟住連底褲都除埋,伸條利入去頂我豆豆,攪到我high到夾住佢個頭係咁叫,現場圍觀D人就狂笑.

你地估我俾佢舔到high左之後,忍唔忍得住?個晚有冇同佢做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆