上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

人妻好正!

支持人妻:smile_42: :smile_42:

請問係咪真人真事

支持:smile_15:

引用:
原帖由 63021 於 2012-12-29 01:06 PM 發表 查看引用來源
被華叔內射妳唔驚有bb呀:smile_47::smile_47:

絲打
中獎]了沒有?

引用:
原帖由 Lcbo580 於 2012-12-29 03:40 PM 發表 查看引用來源
I am in Canada too, may be we can come out to have a coffee sometime
I don't really think you have coffee in mind.....

引用:
原帖由 hk413 於 2012-12-29 10:39 PM 發表 查看引用來源
請問係咪真人真事
真人真事加一點drama

一時大意又俾佢執多劑 (上)

好了,用正規中文寫大家又話似睇小說,用翻廣東話啦...

@@@@@@

完之後,華叔繼續開車送我返屋企,做完劇烈運動,我自然十分口渴,而且下面黏糊糊好吾舒服,華叔心細如
唔使我出聲
一見到油站便駛入去,叫我去廁所清潔,佢就加油同買汽水。

我躲在廁所攪左一陣先弄乾淨下面,想唔到華叔年紀雖大但仍有咁多精液射入黎,好彩經期剛完了兩天,也不怕給他攪大個肚。

從廁所出來見華叔己坐回車上,還抬高頭像在吃藥(後來我才知他在吃偉哥),我一上車,他就笑笑口的給我一罐打開左同插左飲管嘅可樂,我個畤諗都冇諗接過就飲。

我坐係車道覺得越來越熱,小腹中混身不自然,乳房漲漲咁,Lin頭磨到個Bra都硬哂,下面更加麻麻癢癢,好似有蟻咬咁,我交叉雙腿用力夾住先好過一D。
說起來個晚俾華叔用手攪high左一次,跟住用口又high左次,俾佢插入黎時即刻high一次,騎係佢身上搖又high多幾次,可以話咁大個女都從未試過一晚high成咁,但係最奇怪就係我而家好似仲想要,而就係呢個時候華叔突然伸手攬我將我拉過去倚在佢身上。

「唔好啦。」我本能咁抗議。

「怕乜野,大家都咁熟啦⋯⋯」佢一路答,一路隻手由肩膀滑落我乳房外側輕輕咁掃。

「唔⋯⋯咪啦⋯⋯」我口中抗議,但身體卻軟軟的任由佢嘅手係我乳房上搓弄。

華叔隔住衫搓左一陣,就由旁邊伸左入去,直接把玩我嘅乳房。

「喔⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯再摸我忍唔住㗎啦。」我又興奮起來,雙腿夾得更緊。

呢個時候車己返到市區,週圍有燈同時時有車經過,我掙扎坐起來,而華叔見摟唔住我,隻手改為放係我大脾上,一路摸索到盡頭!

「噢,好衰㗎,俾人睇到點算。」我伸手按住華叔隻手,但只係捉到佢手背,而佢D手指己挖左入我個洞。

「喂,咪亂黎啦!」我併合雙腿,但係華叔隻手指己經響我個洞猛卒,夾都夾唔住,好快我己開始嬌喘呻吟,緊併的雙腿逐漸張開。

本來我就high,但華叔有意無意咁係我要high時停手,隔一陣又再卒,就係故意一次又一次將我推到邊緣又放手。

「你做乜鬼呀?」我幽幽咁望住華叔,挺高屁股迎上去,仲捉住佢隻手係咁郁。

突然華叔轉了一個急彎,然後停車。我抬頭一望,先至知己返到家,馬上羞怯地放開華叔隻手。

「我送妳入去好唔好?」華叔問。

我當時己頂唔順,看看隔離屋己睡了不會睇到,就拉左華叔入屋...

To所有給我短消息的人

我是新戶口,不能直接覆短消息,而且信箱只有十篇位置,要留言或問野可在這裡,唔洗我一個答案寫幾十次..

個個見到都想找機會架啦 :smile_o01:  

不過我慢慢睇下 post 先啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆