上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

引用:
原帖由 goalyan 於 2012-12-30 02:35 發表 查看引用來源
忍唔住就做啦

幫下妳手都得架

引用:
原帖由 goalyan 於 2012-12-30 02:35 發表 查看引用來源
忍唔住就做啦

幫下妳手都得架

人妻,
唔要怕醜
我都可以幫您手。

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 02:14 AM 發表 查看引用來源

哈哈,使唔使幫你手.........
我都想你幫幫手呀!hehe

引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2012-12-30 01:06 AM 發表 查看引用來源
你比人落野度咗
定係欲求不滿,借机泄欲呀
咁大个人明知對方對你有野、重比位比华叔肏你?

這叫姣婆遇見脂粉客,一柏即合

我都睇到 硬硬地

呢個故仔,我好多年前已看過,樓主你咁做可苦呢!:smile_43:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2012-12-30 02:21 AM 發表 查看引用來源
[quote]鬼咁唔舒服就真,越寫越心思思,攪到濕鬼曬,有D忍唔住⋯⋯
忍唔住咪做囉:smile_04:

一時大意又俾佢執多劑 (中)

平時華叔送我返屋企都只係車到門口,但係個晚俾佢係車度不停一路對我上下其手,攪到慾火焚身又唔俾人,就算佢唔問我都會拉他入去救火。

我望望周圍的燈都熄曬,肯定隣居都訓左唔會睇到,就開門拉左華叔入屋,一關門我己頂唔順抱住佢狂嘴,而佢亦一手扯底我條裙,一口唅住我個lin係咁啜。

「噢,好熱,來啦……」我抱住佢個頭,由得條裙跌落地。我條底褲在車時己俾佢扯爛,而家條裙跌埋,便變成全身赤裸係佢面前。

「好多水呀!」華叔條老淫蟲見我姣成咁,早己用手挖入我的小穴,最初用一隻手指,跟住兩隻,然後三隻係咁finger fuck我.

「 噢! 噢! 噢! 噢! 噢!」我俾佤佢挖到好淫咁叫,跟住全身肌肉抽搐收緊, 好似想尿尿,又想捉實人去咬,最後終於盡情咁high左一次。

剛才係車度華叔故意吊我胃口,就係要我帶佢入屋,攪完一野佢就拉左我入房將我放係床度喘氣 ,跟住自己除衫除褲爬上來。

雖然我被落藥後長期壓抑既性慾有D一發不可收拾,但都仲有起碼既理智。我唔係話我忍得住拒絕佢,只係我要佢戴套先准佢插入去。之前係車根本唔諗住會做乜野,當然冇準備,但係屋企床頭櫃有袋,當然要華叔做足安全措施至做。

華叔見要用袋袋有D唔開心,但見我堅持掩住洞口,佢就死死地氣戴左。其實個時已經又十分想要,就算佢死都唔用都可能比佢入。

睇到....硬左><”好想繼續睇落去知道事情發展係點

妳忍咗咁耐,邊有咁平淡,同咁易放過佢....至少要救息妳團慾火..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆