上一頁下一頁
發新話題

地盤佬与裝修佬不特粗話多更喜歡召妓

收藏  |  訂閱
66  16.1k

粗口爛舌係無問题架, 召妓都無問題架
我都係斯文敗類, 間中粗囗, 間中叫雞

粗口還粗口, 但唔好問候人地屋企人
我聽到人問候我屋企人就發火, 再聽到就出手打人

嚴重抗議樓主對地盤佬的看法,喜歡叫雞的不分階層,俗稱三行工人的,可能在交通工具上粗言穢語,但不代表喜歡叫雞,反而新聞常見港鐵巴士非禮案,涉嫌者九成以上是文職人員,有些更是大公司高層,而本人亦試過在141林立的大廈內見不少西裝友徘徊,西裝友在寫字樓見到不少穿著短裙OL,又要保持扮斯文的形象,實在難忍,相反三行佬粗人一個,毫無禁忌,收工去尋歡,又何以見怪呢?

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-3-7 06:59 PM 發表 查看引用來源
蟲兄你係咪爛滾唔爛口

爛口唔爛滾

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-3-7 07:04 PM 發表 查看引用來源
虫兄係爛口吾爛滚:smile_44:
比你up中

引用:
原帖由 CKWONGK2 於 2013-3-7 06:06 PM 發表 查看引用來源
我做呢份工作三年有多,日常好經常見到各式各樣的地盤工人和裝修技工,都會用粗卑下流粗話來點啜一下,然後相若都廟街或旺角區找鳳姐爽一下。
我的拍檔都年近過百以上,但是又喜歡佢地的粗卑話題,卻唯獨同我思想無 ...
你想點丫大佬(~_~;)

回覆 1# 的帖子

年近過百,又行得又做得又屌得,犀撚利!

引用:
原帖由 single_man 於 2013-3-7 08:59 PM 發表 查看引用來源
唔好睇少地盤佬,有次見過瘦瘦地阿叔揸支風炮鋤咗成粒鍾:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 CKWONGK2 於 2013-3-7 06:06 PM 發表 查看引用來源
我做呢份工作三年有多,日常好經常見到各式各樣的地盤工人和裝修技工,都會用粗卑下流粗話來點啜一下,然後相若都廟街或旺角區找鳳姐爽一下。
我的拍檔都年近過百以上,但是又喜歡佢地的粗卑話題,卻唯獨同我思想無 ...
年近過百以上?即係百九幾歲?

引用:
原帖由 single_man 於 7/3/2013 20:59 發表 查看引用來源
點講都好啦,樓主好多謝大家支持啊。其實樓主都想講明白一點,我同我拍檔年紀都超過五十過外,香港地週圍行得企得,有咩粗話是唔習慣吖,不過平時接見慣了地盤的三行工友和樓面的裝修工友,見多了,想聆聽下大家意見,有得罪之處,請多多原諒。

虫兄係爛口吾爛滚:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆