上一頁下一頁
發新話題

分享sex 所聽所聞 + 自己經歷 (p.3 更新)

收藏  |  訂閱
46  15.7k

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2013-5-18 03:32 AM 發表 查看引用來源
希望可以學到更加多既野
其師兄你咁斑論性,會唔會講下點樣去溝一個女仔個d好好奇呢方面#:smile_o10:
其實ons 有感覺就自然會撻著
所以我冇咩野可以講到 haha

總之我覺得第一要gentleman, 唔好做狗公
第二唔好心急
我都冇咩心得 haha

希望各位師兄可以一齊研究下
打得差或者覺得冇用唔好怪責我啦﹗

其實女仔性高潮主要分為兩種
一種係透過刺激陰蒂的高潮
一種係刺激陰道 亦所謂o既g 點的高潮

但因為陰蒂的神經好密集
所以單係靠刺激陰蒂就好容易令到個女仔會有高潮
最多神經末端就係陰蒂o既就係豆豆o既位置 亦即係glans of the clitoris
講到好似好深奧咁
其實可以簡單咁講女性o既陰蒂就等於男性的龜頭
無論係個結構定係神經o既density
所以可以話男仔o既高潮就等於女性磨擦陰蒂的高潮感覺一樣

男仔可以幫女仔口交 用手輕撫啦
就可以令女仔易d 著火
ready 同埋未搞就會有高潮添﹗

透過g點達到高潮其實比較難
最非男仔o既陰莖有倒勾啦
但點解抽插的過程都可以令女仔有高潮呢
一個原因係心理狀態ready
另一個最重要的原因係抽插o既過程會不斷磨擦到陰蒂
所以就會達到我上面所講陰蒂的高潮

如果有師兄師姐有心得透過抽插o既過程不斷磨擦到g點
同埋大家都可以學習下加藤鷹o既手技啦
可以分享下

大家有興趣的話之後我再分享下 一齊研究

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2013-5-18 08:29 PM 發表 查看引用來源
希望各位師兄可以一齊研究下
打得差或者覺得冇用唔好怪責我啦﹗

其實女仔性高潮主要分為兩種
一種係透過刺激陰蒂的高潮
一種係刺激陰道 亦所謂o既g 點的高潮

但因為陰蒂的神經好 ...
加滕英的手法我都想試下

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-5-18 08:45 PM 發表 查看引用來源
加滕英的手法我都想試下
你上網search段片
有詳細教學

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2013-5-18 08:50 PM 發表 查看引用來源

你上網search段片
有詳細教學

都係叫我老公去SEARCH

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-5-18 08:51 PM 發表 查看引用來源
都係叫我老公去SEARCH
咁妳同妳老公研究下

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2013-5-17 10:24 AM 發表 查看引用來源
係啊  我好鍾意村上
不過挪威的森林唔係我最鍾意o既書﹗
你都好鍾意睇佢o既書?

其實我認同妳某部份的諗法
因為我都有d 朋友講過女仔係比較難將性同愛分開
所以明白你會覺得幾多「感情交流」都無補於事
因為可能最終於結局會傷害自己

但我自己就覺得
sp 或者係ons唔單止係肉體上的互相滿足
情感上的交流能互相補足大家心靈的空虛
所以為左驚投入感情而想避免感情交流 我會覺得令sex o既樂趣大減
始終我覺得sex 只係滿足大家性慾而缺乏交流會好似冇左d野咁

有時唔好諗咁多 投入d可能仲好﹗haha

btw, 你o既quote幾到肉﹗
...
你樓上講過嗰三位作家,我都有睇,不過唔多. 除咗村上,另外兩位,我只睇過The Joke、《靈山》。
村上,我係鍾意他的整體. (雖然都讀得唔多~小說嚟講,只係睇過《挪威的森林》,相比起,更喜歡他的雜文.)

我欣賞你肯將性事連繫到感情交流,我相信十個女仔有九個,
都接受唔到上床嗰時對她partner由關係上至情感上都完全無connection.
或者咁等於你所講既「女仔通常唔能夠將愛同性分開」。

當下投入,自然就會享受啦,我無異議

有感而發,容我分享少少.
兩年前喺discuss識咗一個男仔,記得第一次見面,佢拖住我行海傍,傾計,吹風,表現得幾gentleman,
到他帶我到酒店,因為唔知點say no,就默默做咗。不過做完就後悔,因為我覺得自己並唔需要一個sp.
個男仔依然繼續搵我,msn,電話,約出街,有時推無可推,結果都係出咗去,食飯,傾計,上床。
有次做完,佢攬住我瞓嗰時,我突然忍唔住流眼淚,話佢知我好有hard feelings,
因為佢對我幾好(會book枱食飯,行街時拖實我,會問我既嘢,每次都堅持要送我返屋企-返到門口etc.),
但係咁樣我地明明就只係sp,而我真係唔需要一個sp。
佢好內疚咁say sorry,但係仍然繼續約我-「食餐飯都好、只係見下面都好,無其他」;
結果拖拖下,到我而家讀大學,呢段曖昧不清既關係,仲係無以名之.

我地都曾經試圖探討彼此既關係,可惜無咩結論可言,佢掉低俾我既字眼就係"indulgence"、「唔可以無咗你」,that's it。

而家我會想講,無錯,樓主、「他」,或者任何睇緊呢個post既你,雖然你擺脫倒無意思近乎動物模式既性,
但係所謂「投入享受」論,始終唔係有情人追求既靈肉合一. 基於愛情既性一定係最滿足既。

避重就輕,追求有技巧既風流,不如瀟灑去愛。係咪?

引用:
原帖由 lessNitrogen 於 2013-5-19 02:50 AM 發表 查看引用來源
你樓上講過嗰三位作家,我都有睇,不過唔多. 除咗村上,另外兩位,我只睇過The Joke、《靈山》。
村上,我係鍾意他的整體. (雖然都讀得唔多~小說嚟講,只係睇過《挪威的森林》,相比起,更喜歡 ...
我覺得女仔好難將性性同愛分開
但我都好希望妳能enjoy
如果一段性關係妳唔enjoy只有男enjoy
仲點值得維持呢?
妳仲青春 我四年前大學畢業了

引用:
原帖由 lessNitrogen 於 2013-5-19 02:50 AM 發表 查看引用來源
村上,我係鍾意他的整體. (雖然都讀得唔多~小說嚟講,只係睇過《挪威的森林》,相比起,更喜歡 ...
Btw,好難得認識到一個咁多書嘅人
但我只睇過「一個人的聖經」
睇呢d書會令妳有其他體會
諗多好多野

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2013-5-19 03:18 AM 發表 查看引用來源

我覺得女仔好難將性性同愛分開
但我都好希望妳能enjoy
如果一段性關係妳唔enjoy只有男enjoy
仲點值得維持呢?
妳仲青春 我四年前大學畢業了

多謝. 我諗我都有enjoy既,尤其係後期。起碼我而家都無穿無爛。
他大我七年,都成日講笑話自己年紀大,同我有generation gap.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆