上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
73  1.6m

支持原創,我為你加把勁,讚:smile_38:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 24-5-2013 21:50 發表 查看引用來源
新手,整個故事仍在構思中,加上不斷修改,進度慢。希望可以盡快update!

慢唔打緊,最緊要故事正呀,七成帶甜可以啦?:smile_35:

入營大玩成人遊戲呵~!:smile_47:,支持原創,色文靠你了。:smile_38:

師兄,更新未呀?等你編文好耐啦?:smile_o10:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 19-6-2013 21:08 發表 查看引用來源
Spamma兄,你地d大師兄叫我師兄,我真係受唔起,我係學野階段,我正在努力緊。希望盡快!

你太謙啦,新手同舊人都一樣,最緊要故事吸引嗎?唔好似我...爛尾就得啦:smile_o12: 努力:smile_o06:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 21-6-2013 21:35 發表 查看引用來源
工作有點忙,希望可以6號有update。

要等多兩星期呀…?最好隔行會好睇。

好識吊隱情節呀good:smile_o12:努力...繼續努力:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 29-6-2013 15:18 發表 查看引用來源
頂!!寫左成二千字,一下突然停電,乜都要再寫過。

寫了二仟字電腦停電咁慘,我以前都有咁樣情況出現,真係想暈底呀!要從新打過,至從有智能手機就會手機打完後,copy上電腦,存好一大堆再出文,

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 1-7-2013 21:14 發表 查看引用來源
下一個段落會寫大偈同金毛同幾個女仔既野。
想寫阿綺同marco黑夜裸泳。有無意見俾到?

阿綺同游水,最好marco兩人靜靜喝酒後,撩起阿綺好性心理,又或者阿綺是中學游泳部冠軍之類,marco問裸泳有冇試過,仲知氹阿綺裸泳下水,和水中閉水鬥耐,輸一方聽贏說話?跟住就...嘿嘿!marco水中欲擒故縱...在水中兩人...大家都明啦?

嘩...船p咁淫亂;有冇做足安全先,帶返個套好D喎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆