上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
73  1.6m

故事除了男女主角外,綠葉同樣重要:smile_o13:

下一節戲肉來啊,阿綺大戰marco:smile_47:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 7-7-2013 20:23 發表 查看引用來源
賣下關子。估下點發展。

我估劇情會阿綺游泳時,腳抽筋?而marco救了阿綺,人工呼吸後,阿綺心裡對marco存有恩,發展會船艙房內報恩...?

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 7-7-2013 23:27 發表 查看引用來源
阿綺係個保守既人妻黎嫁。

外面保守,內裡鹹濕嗎?marco慢慢撩起阿綺心底處淫意,要將它在阿綺體內渲洩爆發出來,表情要對老公不住,暗底裡渴求另一種慰籍。

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 8-7-2013 20:54 發表 查看引用來源
對。引發佢內心。

要掌握女人心態係一種難題,要寫到欲拒還迎,又要寫半推半就...到欲罷不能先難,不過...我信你會寫得好啊?:smile_15:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 8-7-2013 22:47 發表 查看引用來源
各路師兄多俾意見!

可以寫下marco同阿綺閒話時,marco腦海幻想搞阿綺一節都得,這樣撇除沉悶對話之類嗎?

起沙灘度做,因住俾沙整損呀

今次這part ok喎,點到即止啊?如果阿綺裸體寫長一點會好些,兩人可以坐在或躺下沙灘上看星星,而marco看住阿綺胴體,下面有反應勃起來,搞都阿綺面紅紅想偷望又唔敢偷望心情,marco大放地向阿綺面前跳動或扭腰揮『杆』,要阿綺扔開男女枷鎖,marco仲要阿綺面前小撤尿,要阿綺嘗試一下大自然底下撤尿一次....。

遊船河完了啦?marco都好渣喎,大偈同金毛都有得『食』,marco冇得食...?你於心何忍呢?

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 14-7-2013 13:45 發表 查看引用來源
Marco食得多驚滯,要揀黎食,唔好寧願唔食嘛。

有得食唔食罪大惡極,而marco性格最底限度,捉下janny匿埋偷食嗎?:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆