上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
73  1.6m

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 15-7-2013 22:08 發表 查看引用來源

Marco唔係食齋既人,佢都周不時有野食,不過故事未發展到。遲d就睇到。
多謝師兄寶貴意見,對我地d新手獲益良多。

我都想你作品集集好集集精彩,因為我都寫文喎?:smile_15:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 16-7-2013 22:50 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 spamna 於 2013-7-16 09:52 PM 發表 查看引用來源

我都想你作品集集好集集精彩,因為我都寫文喎?:smile_15:
多謝你寶貴意見,尤其是對我地呢d新手, ... [/quote]
最好加返集數頁數前面讓人容易看到的。

真係好鬼吊癮吖,marco應該送走阿綺先,跟住同南哥玩兩皇一后,轟轟烈烈她媽的幹janny稀巴爛...:smile_47:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 23-7-2013 13:39 發表 查看引用來源

編輯左慾焰迷情開始既一段。請留意。

正合我意啦。。。喂:smile_o05:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 23-7-2013 22:38 發表 查看引用來源

睇下聽日有無時間upload多一節。

你太好啦:smile_o12:見你編作品,真係令我手痕寫作添。:smile_o06:

一招英雄救美...真的容易奪阿綺芳心

翠兒甘心墮落的女人,有可能做到marco條女,到時就......

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 28-7-2013 11:08 發表 查看引用來源

翠兒都唔錯丫,為救阿哥,獻身俾marco

嗬……咁樣翠兒阿哥可以妹憑哥貴囉?:smile_o02:

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 28-7-2013 23:35 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=368142257&ptid=21953874]查看引用來源[/ur

阿綺忠貞丈夫,但內心有一兩次思想出軌,慢慢地...會步去偷夫地步,嘗試一次後偷情刺激,一種難易抗拒心情,最後踏入越深越陷,發覺阿綺本性是姣婦盪娃,一個marco已不能滿足性慾望,漸變3P雜交...

引用:
原帖由 無巧不成書 於 5-8-2013 20:26 發表 查看引用來源
想喺度呼籲版友,對努力出文的師兄師姐請大家務必多啲回帖,因呢排果啲廣告佬人渣猖獗,而版主又唔正視..唔回帖大家遲早冇新本地原創文睇!
XXXXXXXXXXXXXXX:smile_53: ,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆