上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...性治療(此貼已被關閉,另開新貼)索引p1

收藏  |  訂閱
73  1.6m

引用:
原帖由 無巧不成書 於 5-8-2013 20:26 發表 查看引用來源
想喺度呼籲版友,對努力出文的師兄師姐請大家務必多啲回帖,因呢排果啲廣告佬人渣猖獗,而版主又唔正視..唔回帖大家遲早冇新本地原創文睇!
XXXXXXXXXXXXXXX:smile_53: ,

Marco性能力一流,但...技術好似冇乜花式喎

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 7-8-2013 21:45 發表 查看引用來源
翠兒太新嫩,承受唔起Marco咁多花式。

No ...no,翠兒甘心奉獻身體,更係要玩多幾次花式,要令到初初性愛滋味嗎?marco要調教翠兒為性奴,可以將她身體利用的?:smile_52:

引用:
原帖由 Jindaoonline 於 8-8-2013 16:57 發表 查看引用來源
岩岩俾Marco打通隧道既十零歲靚妹點一丨一

十零歲女下面彈性十足,可以連續兩三次係無問題,問題係marco掂樣弄翠兒心態,仲要係傲慢地幹翠兒,還要說勁鹹濕說話俾翠兒聽,更要翠兒更淫蕩更加需要?

幾時再有更新呀?等了七天了:smile_39: e

哈...哈!姣婆守唔到寡,阿綺已泥足深陷吧?希望阿綺唔好愚笨啦?send了裸照後...給marco有痛腳揸手,都時任人魚肉了...?

Maroc咁耐仲阿綺底線吖?真係等到頸長呀?

引用:
原帖由 銀葉紅花 於 7-9-2013 16:32 發表 查看引用來源

由第一次認識Marco到現在,只係幾日時間,進展已經好快。
人妻係需要時間去調教。

會唔會整多個男士去爭阿綺?

如果寫多少少翠兒感受好D,明知marco找完第二個女人(暫翠兒不知道阿綺是誰)女人心態會妒忌心愛男人找女人,心裡一定會唔舒服,她唯一補救用性去維繫的,翠兒會更加賣力床上功夫的,如果寫多少少就正啦,變相交了行貨的。

樓主,幾驚你漏單啊:smile_o04: ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆