上一頁下一頁
發新話題

大風吹~吹吹吹(請勿帶有色眼看)徵友~ 18+ (第拾四回)

收藏  |  訂閱
3.0k  39.4k

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 02:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_19:無抱過…你信唔信…陸歲細路都不如…

我試過錫我外甥  當時佢好似4-5歲
佢又縮  仲成面紅晒

引用:
原帖由 ~貓妹~ 於 2013-5-27 02:35 PM 發表 查看引用來源

貓貓唔夠你蠢, 貓貓已開咗好多次po 都無事, 你一開就......:smile_30::smile_30::smile_30:
香討所有版主  都吾like明步圖:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 ~貓妹~ 於 2013-5-27 02:35 PM 發表 查看引用來源

貓貓唔夠你蠢, 貓貓已開咗好多次po 都無事, 你一開就......:smile_30::smile_30::smile_30:
禾第一次開JAR:smile_45:

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 02:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_19:無抱過…你信唔信…陸歲細路都不如…

無抱過mum:smile_41:

引用:
原帖由 吉澤明步大家姐 於 2013-5-27 02:45 PM 發表 查看引用來源

禾第一次開JAR:smile_45:
咁你咪寫返: 禾蠢明步第一次開po 徵友一齊吹水:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 02:40 PM 發表 查看引用來源

香討所有版主  都吾like明步圖:smile_03::smile_03:
將明步塊臉先打格仔:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 02:38 PM 發表 查看引用來源我試過錫我外甥  當時佢好似4-5歲佢又縮  仲成面紅晒
:smile_24::smile_24:好葡萄

引用:
原帖由 ~貓妹~ 於 2013-5-27 02:49 PM 發表 查看引用來源

將明步塊臉先打格仔:smile_03::smile_03::smile_03:
建以明步用紹音音圖:smile_03:

引用:
原帖由 初次邂逅的暇想 於 2013-5-27 02:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_24::smile_24:好葡萄

我吾信你無俾任何女人錫過

引用:
原帖由 yen-w 於 2013-5-27 02:53 PM 發表 查看引用來源我吾信你無俾任何女人錫過
:smile_39:唔信算…最少梨廿年無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆