上一頁下一頁
發新話題

四街帖

收藏  |  訂閱
488  124.5k

引用:
原帖由 pikachu760914 於 21-7-2013 18:50 發表 查看引用來源
巡邏報告:
盤菜x7(由幼幼到盛女都有!)
新酒泰x3(質數好底!不去也罷!)
便泰x2(質數只比新酒泰女好D!)
酒館x4(還算可以!)
碟鋪X3(都係一般貨色!但餓上黎都可以一食!)
遊企小量!風平浪靜!但聽講早幾日掃 ...
辛苦曬大師兄

警油麻地及大埔掃黃拘38人

2013-07-26 (07:57)

警方在油麻地及大埔展開掃黃行動,共拘捕38名內地女子,她們持有雙程證及中國護照。

警方聯同入境處在油麻地掃黃,先後搜查油麻地廟街、砵蘭街及上海街一帶多個住宅單位,拘捕18名年齡介乎21至44歲內地女子,其中5人持中國護照,其餘13人持雙程證。她們涉嫌違反逗留條件,稍後交入境處跟進。

而在大埔區,警方在懷仁街及靖遠街六個單位內,拘捕20名女子,她們年齡介乎19至31歲,其中一人持中國護照,其餘19人持雙程證,她們涉嫌違反逗留條件被捕。

:smile_27:

昨日大風之後, 是不是大部分都沒有了
牛肉5樓是不是沒有了
高妹是不是上次中伏? 上面星期一大概有4-5件, 我食左一件好會叫床的, 我去左都話未夠... 叫我趁弟弟仲"岩" (硬)插多幾十下

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2013-7-26 08:48 AM 發表 查看引用來源昨日大風之後, 是不是大部分都沒有了牛肉5樓是不是沒有了高妹是不是上次中伏? 上面星期一大概有4-5件, 我食左一件好會叫床的, 我去左都話未夠... 叫我趁弟弟仲"岩" (硬)插多幾十下
似佢嘆你多D

回覆 93# 的帖子

咁好玩,版主林吾林住番食

引用:
原帖由 jeffcoke 於 26-7-2013 08:48 發表 查看引用來源
牛肉5樓是不是沒有了
高妹是不是上次中伏? 上面星期一大概有4-5件, 我食左一件好會叫床的, 我去左都話未夠... 叫我趁弟弟仲"岩" (硬)插多幾十下
未喂飽
有無抄牌?

佢有冇留低版主起多 Q 再享用下!:smile_47:
引用:
原帖由 jeffcoke 於 2013-7-26 08:48 AM 發表 查看引用來源
牛肉5樓是不是沒有了

最新消息!
盤菜剛剛中晒!
打風中!

巡邏報告!
出黎剛好打風!
碟鋪無事!
酒館無事!(頭房有19才)
貓頭鷹都有件幼幼!
成x果班都有幾個似樣嘅出現!
巡邏報告完畢!多謝收看!

回覆 99# 的帖子

越夜越有機!