上一頁下一頁
發新話題

四街帖

收藏  |  訂閱
488  124.5k

碟舖果女主持去左睇泰菜,晩11先開
另外見到兩個老相好,但一個食左最少 7次叧一個就3次  所以冇食

回覆 411# 的帖子

老相好係咪企企,:smile_41表弟: 有冇同你吹幾下呀

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-12-2 11:27 PM 發表 查看引用來源
老相好係咪企企,:smile_41表弟: 有冇同你吹幾下呀
吹水姐,而家上水圍

今日去四街,有得十幾件,一半食得落,有一排四個應該係泰泰,唔算好靚,但都算後生,着得企埋,有個阿叔行番去即刻洒手,我其實仲阿叔同好人過阿叔 ... 姐姐反而垂手二指 ...可惜我精已盡:') 而家泰國亂亂哋,泰姝攻佔四街街頭?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2013-12-2 11:29 PM 發表 查看引用來源
今日去四街,有得十幾件,一半食得落,有一排四個應該係泰泰,唔算好靚,但都算後生,着得企埋,有個阿叔行番去即刻洒手,我其實仲阿叔同好人過阿叔 ... 姐姐反而垂手二指 ...可惜我精已盡:') 而家泰國亂亂&#2 ...
有左好耐!

回覆 413# 的帖子

表弟,咁快就北上,玩得開心

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-12-2 11:34 PM 發表 查看引用來源
好感动,好耐冇北上

回覆 413# 的帖子

引用:
原帖由 回答回答 於 2013-12-2 11:30 PM 發表 查看引用來源

有左好耐!
我上次怕都有兩個幾禮拜經過,都有四個一排,都係嗰個位 ...
但白身好多,所以仲以為係大陸來料,今次幾個 kuhn thai 好多 ... 所以較為為意

[quote]原帖由 kgcpca 於 2013-11-23 08:48 PM 發表 查看引用來源
昨天晚上9時左右我再去,C兄愈來愈多在巡,而且400泰菜都重要2、3個C兄在等,真是什麼世界? 其實這只有2個可能性,1質素高,或2服務好。

由於要等的關係,我10時再去,見都合眼緣,就上。這次比上次更令我滿足,m ... [/quotte]
師兄,400泰菜係咩位置?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆