上一頁下一頁
發新話題

四街帖

收藏  |  訂閱
54  124.4k

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-6-23 09:21 PM 發表 查看引用來源
我想向四街帖發言,但不成,不知道為什麼...

昨天上過牛肉,2老1幼,質素普通; 5字就得3女,全都閞緊工,睇唔到
可能是因為過三個月..回收了帖
而且四街帖人氣已下降到十幾日都無人出過報告..開黎都再無意思啦!:smile_o03:
又其d人問完人羅料.唔比又話你乜話你七.問到啦..食完又唔出報告支持下個帖..
比曬貼士都唔去諗下行下既又有..無癮..所以收山好過:smile_o03:

剛去完四街!
因近期條街太多人!
所以昨日打大風!仲要捉到上樓!
小心!

回覆 25# 的帖子

牛5是有的..即係酒館...
識去就知點去..因為第一次無人帶既話係唔識去既!:smile_o10:

回覆 33# 的帖子

sam老師:
都移左個幾月了...我在四街帖有講過
新酒泰sam老師去過未呀?不過已沒得沖涼..玩返膠盤啦:smile_o14:
不過今期唔好去..要等下一水..(7月頭):smile_o04:

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-6-27 11:19 PM 發表 查看引用來源
大師兄,我最初只識牛3...但我見好多人離開3,唔係走而上5,所以我先識。上到5,我第一直覺已感到是哪一間。因此,大家多觀察,自然有發現
但係我好少上去..因個人感覺唔係咁鐘意果到..由期佢會出海鮮價:smile_o02:
碟鋪對我黎講就o岩feel  D:smile_o05:

回覆 36# 的帖子

老闆還老闆..持牌還持牌..懂未?:smile_o08:

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-6-27 11:28 PM 發表 查看引用來源
係就係海鮮價,但天文台幾好人,睇唔岩唔會猛叫你試下,所以我常去,但沒光顧過...
睇下邊個做睇場啦..我都比人推過幾次入閘啦:smile_o03:

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-6-28 08:27 AM 發表 查看引用來源
百六個度?
130果到!以前睇酒泰果個!

引用:
原帖由 WISETEC 於 2013-6-28 11:35 AM 發表 查看引用來源
得2個!普通細粒貨式!
2號會跌錢!

大師兄,碟鋪呢期有無好介紹?

引用:
原帖由 WISETEC 於 2013-6-30 01:33 PM 發表 查看引用來源
琴日食咗碟鋪1號,相頭一般,小肥,但服務好,反應一流,$250!好在你無食2號..其實1號唔錯..只不過我讓左比人先:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆