四街帖

收藏  |  訂閱
19  124.4k

引用:
原帖由 pikachu760914 於 24-6-2013 23:32 發表 查看引用來源
可能是因為過三個月..回收了帖
而且四街帖人氣已下降到十幾日都無人出過報告..開黎都再無意思啦!:smile_o03:
又其d人問完人羅料.唔比又話你乜話你七.問到啦..食完又唔出報告支持下個帖..
比曬貼士都唔去諗下行下既 ...
大把呢類人,無需要理會!

牛記俾差佬炒左兩獲之後相對低調

引用:
原帖由 single_man 於 25-6-2013 21:58 發表 查看引用來源
自從四街被嚴打之後我都好耐冇落四街。

我多數日頭行過,見開個班阿嬸都有兩三年

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 27-6-2013 18:35 發表 查看引用來源
便泰有開,龍珠換左位,便位有藍衣肥妹站企

依家唔係涼茶舖隔離?

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 27-6-2013 20:37 發表 查看引用來源
龍珠向南移一段,在南移一段近南段

呢個 icon 黎,都好難唔認得

引用:
原帖由 kgcpca 於 27-6-2013 23:22 發表 查看引用來源
Sam哥:點解牛3持牌人(老闆娘)沒事?次次都過到關
求其搵條道友頂咪得囉

引用:
原帖由 pikachu760914 於 27-6-2013 23:21 發表 查看引用來源
sam老師:
都移左個幾月了...我在四街帖有講過
新酒泰sam老師去過未呀?不過已沒得沖涼..玩返膠盤啦:smile_o14:
不過今期唔好去..要等下一水..(7月頭):smile_o04:
百六個度?

引用:
原帖由 pikachu760914 於 27-6-2013 23:31 發表 查看引用來源
睇下邊個做睇場啦..我都比人推過幾次入閘啦:smile_o03:
最唔好就係變左焗砌

引用:
原帖由 pikachu760914 於 28-6-2013 17:20 發表 查看引用來源

依家有時下晝行過上海街有疑似遊牧民族俾眼色,不過全中女貨式

仲有就係三金足仔分左家,四眼個件老闆娘農曆年前去左旺角另起爐灶,
同一寶號收 138+150,同以前比貴左成三十二個巴仙,當然做足野擔擔抬抬就值番,
不過如果好似係佐敦年代好生意小小就亂黎就真係祝佢好運,
家下反而想去試下舊舖睇下乜環境

前往最後回覆