上一頁下一頁
發新話題

四街帖

收藏  |  訂閱
54  124.5k

引用:
原帖由 218306528 於 2013-9-30 04:18 AM 發表 查看引用來源
有冇邊位CHING可以做下好心PM比我解釋下D地方名係點解?
請自行落四街(廟街)自行尋覓!
必能略知一二!

引用:
原帖由 WISETEC 於 2013-9-30 08:47 AM 發表 查看引用來源
之前行過幾次碟X都無開,以為出咗事Tim...好在...
主因係無女到!所以無開!

1/10巡邏報告:
盤菜x2(仲係早2日果幾個!)
洗衣x1(質數B!唔算特別!)
遊泰x3(係早出現咗!但加咗價!$250!!傻的嗎?:smile_o02:)
酒館x4(有1高鐘$280!質數同價成正比!捨得比多少少的可以一試!:smile_o10:)碟鋪x3(質數B!):smile_o08:
中量遊企(都有D係比較後生的!)
市面算平靜!揾食難度唔算高!
p.s:個人少有按摩推介
牛肉飯旁:有1個21才的!樣就見人見至!嬌小身形!揼真係有水準!part2手勢都算唔錯!溫油+溫柔!好舒服!:smile_o05:價就300!好此道之師兄可以一試!:smile_o12:以上推介為個人意見!不喜勿插!
報告完畢!多謝收看!^o^:smile_o07:

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-10-3 09:46 PM 發表 查看引用來源
盤位三件,四眼妹我認得來過
黑路反而有好野!

deep兄有乜好野..講黎聽下:smile_o06:

巡邏報告:
盤菜x5(有1個A+級數,可惜放呢到!)
酒館x4(1仔超旺!但只係B級數)
遊泰x5(仲係果班!)
碟鋪x2(B級數.聽日有2個返)
市面平靜.宜搵食!
報告完畢!多謝收看!p.s:昨日打完大風!所以D女都比較小心!
今晚既報告:smile_o05:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22469623&pid=373504432&page=6&extra=page%3D1#pid373504432

巡邏報告:
盤菜x6以上(平均B級水平以上)
碟鋪x2(B-水平)
洒舘x4(聽講2仔好旺)
遊泰x5(B級水平!收費減回200)
新酒泰x3(B-水平)
市面平靜!又無人爭食!宜揾食!
報告完畢!多謝收看!

分别不大!
洗樓果D貴少少!但要揾唔難!
四街果D平D!真係要講運!一個唔好彩!
乜都無得食!或者無仇報!

巡邏報告:
盤菜x2(B-以果到黎講係弱的一批)
黑路x7(B-但都有比之前後生的)
遊泰x3(B-換咗批比較姐姐級的)
酒館x4(B+由期3仔似唔錯!)
新企x1(B)
貓頭鷹x3(B但服務比之前差咗又貴咗!收250!)
間中有風!小心揾食!
報告完畢!多謝收看!

引用:
原帖由 調味品 於 2013-10-22 04:13 PM 發表 查看引用來源
唔知酒館一早有冇早場呢?我想朝早9點零上去飲返杯
以我所知最早都要十點幾先有得飲:smile_o05:

引用:
原帖由 調味品 於 2013-10-23 01:30 PM 發表 查看引用來源
酒館正確位置係出(車立)對正果間,定係左手督督果間?
爬爬下文好似同我理解果間有少少不同
2個位都錯!
而且響帖面唔好講到咁揚囉!-_-||

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆