上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  152.2k

半年前玩到冇癮,一入去就 part 2,搞完就希望你走。:smile_39:
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-13 05:04 PM 發表 查看引用來源

周圍都係百五六,的囡都唔會炸型,新記而家根本無生意既,我早輪去親都係得我一個。。其他廉打開哂無人。

四妹算講得下,你信吳信我同女神三吳識七可以講足個幾鐘。樓主重犀利,講足年幾!:smile_30:
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-13 05:34 PM 發表 查看引用來源

我覺得可以接受wo,唔講其他,起馬四十五分鐘裡面,傾計既過程都覺得舒服!好過有的女串串貢,講野又虛偽到死。

現實的講,比幾多錢先!

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-13 11:01 PM 發表 查看引用來源
四妹算講得下,你信吳信我同女神三吳識七可以講足個幾鐘。樓主重犀利,講足年幾!:smile_30:

人夾人綠。

引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-12 12:28 AM 發表 查看引用來源
今日行過,覺得始終後生靚仔高大有著數!我呢的五短身材加樣子似八兩金連x人的囡見到都唔想做我地。
師兄還不知道熟女愛靚仔這是常識吧

三十如狼、四十如虎,何況FL極少有高大型男幫襯,見到仲唔成班變餓狼咩。。:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-9-13 03:01 PM 發表 查看引用來源
飯時同損友行落SSP搵PP,意咀咀,按左一陣我先攻佢,咀下佢同佢講下笑,搞下氣氛後互相對攻,大家都好滿足,好過身紀玩得唔放同唔足中。
其實間野D staff 質素算係咁架啦.

其實現在公價係唔係都仲係百五百六,而家細佬去d未去過的場,都叫我俾二百齊頭。:smile_45:

如果仲係百五六,仲可以剩返四十食飯。:smile_44:

就算我搵新囡都係呢個數,百五六,被二百就吹埋。
引用:
原帖由 大jer明 於 2013-9-14 12:23 PM 發表 查看引用來源
其實現在公價係唔係都仲係百五百六,而家細佬去d未去過的場,都叫我俾二百齊頭。:smile_45:

如果仲係百五六,仲可以剩返四十食飯。:smile_44:

過年後差不多全都200啦:smile_13:

早日在煙妹某小肥C9問我去不去打牌
我問幾多錢, 佢話普通600, 你是熟客500啦
我話貴即比人寸食米唔知價:smile_27:

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-12 03:58 PM 發表 查看引用來源
係喎,二哥你去左邊,被發現左被禁足!
多謝寡佬兄關心,
鴨屎上吾到,又吾想用公司部腦上.
所以味好間吾中先上黎望下.:')
各位師兄午安

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆