上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  152.3k

三百幾計埋房錢成五舊,執一Q都贵,有feel可接受:smile_14: 六百一定打:smile_30:

搵返野做都好既。
引用:
原帖由 大jer明 於 2013-9-15 12:41 AM 發表 查看引用來源
今晚去左四妹度,但唔係搵四妹。:smile_34:

好彩仲係百五。:smile_30:

四妹著左條橙色裙,以前做過一次。佢把聲都幾“鄉下”,原來佢有個仔想搵野做。:smile_44:

你搵老版娘!
引用:
原帖由 大jer明 於 2013-9-15 12:41 AM 發表 查看引用來源
今晚去左四妹度,但唔係搵四妹。:smile_34:

好彩仲係百五。:smile_30:

四妹著左條橙色裙,以前做過一次。佢把聲都幾“鄉下”,原來佢有個仔想搵野做。:smile_44:

成七百銀,我寧願搵 CC 。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-15 07:00 AM 發表 查看引用來源
三百幾計埋房錢成五舊,執一Q都贵,有feel可接受:smile_14: 六百一定打:smile_30:

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-13 10:58 PM 發表 查看引用來源
半年前玩到冇癮,一入去就 part 2,搞完就希望你走。:smile_39:

如果直入part2玩到足鐘都算,可惜佢地係大約四五個字就話夠鐘要你走,加埋要兩舊既話,真係等如自殺,唔使俾個bad佢都可以自行收皮。

另外六舊水嗰樣野真係搵老襯,六舊水可以搵到件菲印泰90後了,使q搵佢地!

各位師兄有冇人可以pm我指點一下

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-15 12:43 PM 發表 查看引用來源
你搵老版娘!

昨晚同我做應該唔係老版娘,之前我問佢老板娘係邊,(當時店內只有佢同四妹),佢話老板娘出左去。

唔係四妹想搵野做,係四妹個仔想搵野做(好似讀完毅進)。

其實四妹都有四張。:smile_45:

燈色昏暗,睇都睇吳清。
不知不覺做左萬元戶。
引用:
原帖由 大jer明 於 2013-9-16 12:59 AM 發表 查看引用來源

昨晚同我做應該唔係老版娘,之前我問佢老板娘係邊,(當時店內只有佢同四妹),佢話老板娘出左去。

唔係四妹想搵野做,係四妹個仔想搵野做(好似讀完毅進)。

其實四妹都有四張。:smile_45:

蕃片都係直入 part 2,但係之後一係做返 part 1,一係抱住佢抽水,而家我抽水多。
引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-9-15 10:39 PM 發表 查看引用來源

如果直入part2玩到足鐘都算,可惜佢地係大約四五個字就話夠鐘要你走,加埋要兩舊既話,真係等如自殺,唔使俾個bad佢都可以自行收皮。

另外六舊水嗰樣野真係搵老襯,六舊水可以搵到件菲印泰90後了,使q搵佢 ...

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-16 09:31 AM 發表 查看引用來源
蕃片都係直入 part 2,但係之後一係做返 part 1,一係抱住佢抽水,而家我抽水多。

我都覺得唔做part1,齋抽水過癮D。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆