上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  152.3k

引用:
原帖由 SIUSIUCHANCHAN 於 2013-9-17 01:58 PM 發表 查看引用來源
間野近南昌
整車個頭
你入去好似欠左佢
臨時起價
黑店
咪去

師兄講緊個間應該係X人。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-9-17 02:16 PM 發表 查看引用來源
用 FIREFOX 上,有私隱網頁功能,CLOSE 之後無野留低,睇得到又無蘇洲屎。

我依家用緊Chrome上,要試下Firefox先。

好意外發現有私隱頁,上乜都得。
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-9-17 02:27 PM 發表 查看引用來源

我依家用緊Chrome上,要試下Firefox先。

我而家好耐冇去啦:smile_39: 吾操女住,操其它野:smile_44: ,慳番吾少

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-17 03:40 PM 發表 查看引用來源
我而家好耐冇去啦:smile_39: 吾操女住,操其它野:smile_44: ,慳番吾少
操馬?

買哂落馬度。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-17 03:40 PM 發表 查看引用來源

回覆 1475# 的帖子

吾係,西馬輸到趴係度:smile_42: 加埋西波:smile_39: 就黎想烧能左馬會,一镬熟:smile_22: 係操肌,身體健康兼抑制小弟無盡的慾念:smile_47:

而家冇乜心機係香港玩,又呃錢又老,想返大陸玩幼幼:smile_47: 就算呃錢起玛後生,條氣順啲:smile_35:

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-17 04:47 PM 發表 查看引用來源
而家冇乜心機係香港玩,又呃錢又老,想返大陸玩幼幼:smile_47: 就算呃錢起玛後生,條氣順啲:smile_35:
但祖國現時都吾平
d骨場都無幼幼了
快餐我又吾鐘意食:')

係咪輸到西哂,而家要谷精,一炮過大鍋的!:smile_30::smile_30:
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-9-17 04:14 PM 發表 查看引用來源
吾係,西馬輸到趴係度:smile_42: 加埋西波:smile_39: 就黎想烧能左馬會,一镬熟:smile_22: 係操肌,身體健康兼抑制小弟無盡的慾念:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆