上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  152.3k

最近四妹被唱到紅, 成個星期都好忙

呢個先係最大敵人,要無視熟人搵新鮮!:smile_34:
伸脷:我都做吳到。:smile_39:
引用:
原帖由 steinjack 於 2013-7-20 12:08 AM 發表 查看引用來源
講真,我仲未會過LL同下下。因為之前同pp熟,次次都見到佢坐係度,就唔想入去。

我試過要搵第二個。
引用:
原帖由 007star 於 2013-7-20 10:12 AM 發表 查看引用來源
最近四妹被唱到紅, 成個星期都好忙

師兄即係冇離開過,的資料都好貼。
引用:
原帖由 中女addict 於 2013-7-20 12:18 AM 發表 查看引用來源
名ching好~好耐冇上黎…見到薯片微信張相真係嚇親,LL好像加建左,4妹對嘢就真堅,想問煙妹開番未,有冇搬?

引用:
原帖由 single_man 於 2013-7-20 10:55 AM 發表 查看引用來源呢個先係最大敵人,要無視熟人搵新鮮!:smile_34:伸脷:我都做吳到。:smile_39:
是!

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-20 12:48 AM 發表 查看引用來源
講開又講埋,另一反差,小弟任職另一行時,此偽人來買野時,小弟剛巧負責收錢,嘩,吾該前吾該後,多謝前多謝後,吾知以為我幫襯添,小弟從末見人好禮貌到咁,多届影帝,實至名歸,吾係華仔偉仔,吾食偉哥,即 ...
話時話,髮歌真係勁好禮貌,超好人

引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-7-20 01:01 PM 發表 查看引用來源話時話,髮歌真係勁好禮貌,超好人
無記六點半新聞,一次好像在灣仔街市,我唔記得了,訪問正在街市手抽東西的佢,佢成個普通市民俾電視隨街訪問咁既feel. :smile_o12:

回覆 116# 的帖子

髮歌當然勁好人,但我講嘅係畫哥,做好人系列𠴱個,估吾到呢,真係好禮貌到令小弟自愧不如:')

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-20 02:38 PM 發表 查看引用來源
髮歌當然勁好人,但我講嘅係畫哥,做好人系列𠴱個,估吾到呢,真係好禮貌到令小弟自愧不如:')
劃歌好好人我都知,當年佢同我都係响同一間百事達租碟,佢d態度仲好禮貌過個服務員,同d未紅先驕既後輩差好遠。

四妹鋪昨日落在鐵閘啊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆