上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
1.5k  152.3k

二哥好,用鴨屎好麻煩,時得時吳得。
引用:
原帖由 君二哥 於 2013-9-14 01:16 PM 發表 查看引用來源

多謝寡佬兄關心,
鴨屎上吾到,又吾想用公司部腦上.
所以味好間吾中先上黎望下.:')
各位師兄午安

引用:
原帖由 chargeurs 於 2013-9-14 12:49 PM 發表 查看引用來源
早日在煙妹某小肥C9問我去不去打牌
我問幾多錢, 佢話普通600, 你是熟客500啦
我話貴即比人寸食米唔知價:smile_27:
昆你啦,三四百左右就可以啦。佢真唔老實

引用:
原帖由 chargeurs 於 2013-9-14 12:49 PM 發表 查看引用來源
早日在煙妹某小肥C9問我去不去打牌
我問幾多錢, 佢話普通600, 你是熟客500啦
我話貴即比人寸食米唔知價:smile_27:

可否pm地址?

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-9-14 03:43 PM 發表 查看引用來源

$600屌c9?痴撚線,做乜唔上161???

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-9-14 03:43 PM 發表 查看引用來源

唔係化,六百屌肥C9。
不如跟D師兄去鄉奔好過

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-9-14 05:09 PM 發表 查看引用來源

唔係化,六百屌肥C9。
不如跟D師兄去鄉奔好過

當然啦,第一,食得落先去打牌,第二,正斗既,始終有偸既感覺,161不同。
不過6百就真係唔可能啦!

三百幾計埋房錢成五舊,執一Q都贵,有feel可接受:smile_14: 六百一定打:smile_30:

今晚去左四妹度,但唔係搵四妹。:smile_34:

好彩仲係百五。:smile_30:

四妹著左條橙色裙,以前做過一次。佢把聲都幾“鄉下”,原來佢有個仔想搵野做。:smile_44:

引用:
原帖由 大jer明 於 2013-9-15 12:41 AM 發表 查看引用來源
今晚去左四妹度,但唔係搵四妹。:smile_34:

好彩仲係百五。:smile_30:

四妹著左條橙色裙,以前做過一次。佢把聲都幾“鄉下”,原來佢有個仔想搵野做。:smile_44:
搵美x?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆