上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
60  152.3k

報到先,and 各位師兄早晨

[quote]原帖由 deepwellplayer 於 2013-7-18 08:37 PM 發表 查看引用來源
好似叫好運
乾炒牛河加凍檸茶,都係$29

咁抵食,下次試下先,次次行去幫襯明哥都行到成身汗。

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-20 12:48 AM 發表 查看引用來源
講開又講埋,另一反差,小弟任職另一行時,此偽人來買野時,小弟剛巧負責收錢,嘩,吾該前吾該後,多謝前多謝後,吾知以為我幫襯添,小弟從末見人好禮貌到咁,多届影帝,實至名歸,吾係華仔偉仔,吾食偉哥,即 ...
話時話,髮歌真係勁好禮貌,超好人

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-20 02:38 PM 發表 查看引用來源
髮歌當然勁好人,但我講嘅係畫哥,做好人系列𠴱個,估吾到呢,真係好禮貌到令小弟自愧不如:')
劃歌好好人我都知,當年佢同我都係响同一間百事達租碟,佢d態度仲好禮貌過個服務員,同d未紅先驕既後輩差好遠。

各位師兄早晨

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-7-22 08:23 PM 發表 查看引用來源
開頭時可以抽水先、按麼、山火三步曲足鐘先走。熟左之後立即出火,跟住好想你走,差在未出聲,重周不時行出去搵客,咁即係叫我好走喇,咁我咪吳搵佢吳阻佢。

我都心同感受呀寡佬兄,所以我搵四妹唔搵佢,同樣價錢有UU啜,比著邊個都識點揀啦!

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-7-22 09:06 PM 發表 查看引用來源
你搵過呀平!:smile_39:
話時話,我咪成日同你變相打車輪。
你左面多定右面多,我左面,約定好喎!:smile_30:

5巧意思寡佬兄,我講既係事頭婆,搞到你誤會左添,sorry

原來PP鋪個事頭婆都玩得幾蕩喎,同個亞叔玩到丫丫聲。

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-7-24 10:58 PM 發表 查看引用來源
咁吹得:smile_47:

堅架,我响佢隔離佢居然聊我同條女傾計。
記得有次開門問佢有冇女,佢話未有女得閒,就同我講靚仔我幫你按,我即刻話唔使啪埋度門即走。

各位師兄早晨,骨摩玲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆