上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
138  152.3k

骨摩玲!

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-7 07:41 PM 發表 查看引用來源
傍晚經過女盜同老同,見到個條四眼光頭,好似叫阿Bob (係無綫之前個套老表你好嘢食左郭俊安條女湯盈盈個條友),條友企係女盜間地產鋪門口講電話,但對眼望住老同個間乜人。呢條友好似有前科,去揼 ...
原來同道中人,不過大名人就唔好同我地爭c9啦!

引用:
原帖由 single_man 於 2013-8-7 10:12 PM 發表 查看引用來源
如果引埋的記者黎就卜街。

唉! 金翅真係大鑊鳥! 笫日佢搵埋四妹煙妹, 引埋狗仔隊 ... 唔敢想落去...

不過如果佢沉薯片就好囉. 佢不入地獄, 雖入地獄 :smile_30:

引用:
原帖由 骨精正宗 於 2013-8-7 01:09 AM 發表 查看引用來源
一個月多幾千吾會曉飛,但一日多幾個鐘私人時間做自己野,一定開心好多囉

依句真係不能認同更多。
Couldn't agree more!

肥光頭佬,帶黑邊眼鏡。

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-8-8 09:42 AM 發表 查看引用來源
咁多人怕PP返黎?

薯片二號,哈哈

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-8-9 09:44 PM 發表 查看引用來源

改食紅米,夠健康
其實最健康係小食多餐
不過訓前或搞野前三個鐘唔好再食野

瞓前唔食,知道的。搞野前唔食,唔明解,未聽過。

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 08:13 PM 發表 查看引用來源
條腿冇番,:smile_45: 試左第個,玩得開心,走時揾到杯茶:smile_40: ,奈何冇時間試:smile_39:
恭喜恭喜!

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
我知個阿扑望邊間髮仔啦,X仁,個間有乜好野架。:smile_41: 另煙妹後生就後生,不過望落吾係我杯茶:smile_39:

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
我知個阿扑望邊間髮仔啦,X仁,個間有乜好野架。:smile_41: 另煙妹後生就後生,不過望落吾係我杯茶:smile_39:
煙妹唔後生架啦,估應該卅尾,不過baby face 又唔算肥(可能因為食煙),望落後生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆