上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
163  152.2k

引用:
原帖由 單身寡佬 於 29-7-2013 21:05 發表 查看引用來源
蕃片為左 call 客亂咁 陰迅,係 office 差的被玩起,即時電佢叫佢講野細聲的喇,而家玩音迅講到白一白,有冇搞撚錯呀,好撚興呀而家,即時覆返佢話好撚興!
你可以 block 左佢,傳音訊隨時好大獲,文字短訊好 D

引用:
原帖由 單身寡佬 於 29-7-2013 21:12 發表 查看引用來源
四妹斜對面有間新野,今日先見到,不過 lin lin 四妹先。
另:四妹話佢聽日回鄉一星期到。

有師兄報料話十五分鐘要五十個大洋

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 29-7-2013 23:24 發表 查看引用來源
喇叭開左但你唔知對方講乜
語音好大鑊
衰過來電多多聲

一開個音訊大大聲話“你幾時黎搵我屌?呀”

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 30-7-2013 07:18 發表 查看引用來源
用語音要好小心

尤其係來自薯片既音訊

引用:
原帖由 jasonkit9047 於 30-7-2013 13:32 發表 查看引用來源
有問師兄知”新”個有個C9著黑絲高?鞋叫咩名

新記好多咁著喎

引用:
原帖由 【天野】 於 30-7-2013 20:58 發表 查看引用來源
支持一下先…睇左你地ga報告有d想去試試…有冇師兄可以指點一下感謝
落去巡下自然有人會“了”你入去

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 31-7-2013 14:48 發表 查看引用來源
某日試左某妹,好玩就好玩啊,任我卒任我嗟圓金扁,重有利?利添:smile_47: 但奈何不是我茶, 幾時先可以?一位同我合拍又是我杯茶的囡囡啊:')
人生得一性知己,死而無憾

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 31-7-2013 17:50 發表 查看引用來源
又合拍又好玩,好難?呀:smile_42: 又呃錢又谷氣,就大把。:smile_39:
風蕭聲動
明月漸斜
夢裡尋她千百度
卻已倚在燈火欄柵處 …

引用:
原帖由 單身寡佬 於 31-7-2013 19:47 發表 查看引用來源
係咪:我死喇~~啊~~啊~~啊~~我死喇:smile_47:;咁死法!

做乜好似上身咁

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 31-7-2013 21:33 發表 查看引用來源
講笑?,小弟放假先出動,幾何同你爭四妹阿、不過?合適真好難,我?要抖下。:smile_39: 去親都吾太好,攪到心情低落:')
禾稈?珍珠,垃圾?肥豬
要食餐好既一定要有代價

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆