上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
277  152.3k

四妹斜對面有間新野,今日先見到,不過 lin lin 四妹先。
另:四妹話佢聽日回鄉一星期到。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-7-28 07:39 PM 發表 查看引用來源
我估係“乜人”

我用通迅管家 block 左佢電話同短迅, whats apps 吳知點 block,微迅直情 del 埋,屌!扣分都要屌佢個系,邊有人咁白撚癡架!
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-7-29 09:11 PM 發表 查看引用來源
你可以 block 左佢,傳音訊隨時好大獲,文字短訊好 D

如果樣靚身材正又可以出火又可以路路通就吳貴!(貪心左的的)
如果齋按就你愛。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-7-29 09:26 PM 發表 查看引用來源
有師兄報料話十五分鐘要五十個大洋

whatsapp 封埋薯片喇,安樂哂!

或者可能 may be 等度氣下左先去揸破佢個波,而家就封哂所有通迅渠道。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-29 11:47 PM 發表 查看引用來源
薯片為左揾客,亂九咁黎 ,真係好烦,我都被语音幾次,我稣都吾稣佢,不過單身而家都吾搵薯片啦,delete哂啱架啦:smile_o12:

我係屋企收到,即該插耳筒先開啦,吳係成家人都知!你話興吳興!
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-7-29 11:24 PM 發表 查看引用來源
喇叭開左但你唔知對方講乜
語音好大鑊
衰過來電多多聲

根本我搵黎講,識聽都知我話出火算。
引用:
原帖由 OWEN312 於 2013-7-30 12:18 AM 發表 查看引用來源

睇到笑左出聲。
可能想追多個

封左,原來好簡單,搵下睇下就見。
引用:
原帖由 cyber_dick69 於 2013-7-30 03:06 AM 發表 查看引用來源
Whatsapp 可以都可以封鎖佢,去設定望下啦

你聽咩?:smile_41::smile_30::smile_30:
真係好大聲!如果吳係即插耳筒先開揚哂!老細都話係同志冇所謂,屋企人吳同。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-7-30 07:15 AM 發表 查看引用來源
一開個音訊大大聲話“你幾時黎搵我屌?呀”

我屌佢話:咁樣會害撚死人!
引用:
原帖由 君二哥 於 2013-7-30 08:16 AM 發表 查看引用來源
早兩年前既年三十晚佢打比我。
好彩花市夠嘈,老虎又行前我少少。吾係果獲即時斷正。
之後我揾佢睇住要佢del 我電話no .。
亦冇再揾佢:smile_39:

http://i.188channel.com/d/images/r10/androidD ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆