上一頁下一頁
發新話題

「賤男性事錄」之「風雨故人來」( - 完 - )

收藏  |  訂閱
44  351.6k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2013-8-12 09:12 AM 發表 查看引用來源
哈,咁又係,第一次爆响邊個人手都唔知…
喂喂喂喂,再講落去我唔使寫喇。
咁我唔估拉,之不過好奇一問以我認識,上次係廁所小馬都射到一地都係,以此射程,如果個對護士表姊妹好奇心作怪企得較近又嗚底身的話,分分鐘佢地塊面會中招嫁,呢個都唔系大問題,洗下塊面就ok.不過如果射中件白色嘅護士制服就煩拉.你知拉啲白色護士制服又溥又透又貼身.個啲野一定會滲入去噃,黏著啲皮膚咁點算好呢?如果佢剛剛上班的話,咁就正拉,又無得換衫.個啲野要黏係佢身上到放工噃.至少八粒鐘,重要有一個係處女,咁齋想都開心死啦.更何仿阿馬仔係射嗰個.睇吾倒佢個樣都要記實佢把聲啦,你話係吾係?

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2013-8-12 06:36 PM 發表

呢鑊唔使講都知小馬呢鑊比人「放」硬,不過「表姐」定 Eva 呢?大家估估吧。

可能係護士Eva,又可能係護士表姊,個人估計係打孖上.

咁少馬認唔認倒阿Eva先?

真如我所料打孖齊上,咁小馬後尾重有冇同啲兩為護士再有下文呀?

房裏面突然出現嗰另一個人,左Q住個地球轉.

我都估倒突然出然嘅人應該係盧海鵬,不過我又唔想踢爆

究竟雙飛仙子裘玉華裘玉娟幾時會同龍劍飛嚟過起雙飛?

唔止伍月五唔明,我都唔明,會唔會好似楊過同小龍女修煉玉女心經咁?

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2013-8-18 08:29 PM 發表 查看引用來源
乜佢哋真係叫雙飛仙子咩?兩條仙女起雙飛?
諗起都硬呀。
當年真係叫雙飛仙子嫁

https://zh.wikipedia.org/zh-hant/%E5%A6%82%E6%9D%A5%E7%A5%9E%E6%8E%8C

吾通杯野落咗藥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆