上一頁下一頁
發新話題

May姐後傳

收藏  |  訂閱
81  342.6k

引用:
原帖由 天馬彍旋碎擊拳 於 2013-9-21 11:34 發表 查看引用來源

早晨freepic1iman_dc兄!的確,瑜伽教練會幾得意嘅,不過我可以講,我寫得出過場嘅人一定會响故仔某角落同May姐有互動嘅…就連毅行行山男A,B都有,點可以無瑜伽印籍教練A,B呢?
呢段故仔 ...
我講吓啫, 千萬唔好比我地 d讀者主觀要求, 破壞ching 您的創作.

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2013-9-21 13:20 發表 查看引用來源

同意天馬兄所講, 所以我都好民主咁接納左版友嘅提意, 下個故事會寫下黑鬼攪下 c9!
雙生黑魔巨棒震服一眾師太,,,

師兄打風都出文,多謝。

引用:
原帖由 andyqqb 於 2013-9-23 09:47 發表 查看引用來源
5P大混戰來緊

可能重會向gym room 用d equipment 大攪呢, 重口味 ... :smile_o11:  :smile_o11:

多謝師兄出文分享。

估唔到紅姐淫成咁,幾野就要搵佬攪,等多一陣都忍唔到重好似玩得放蕩過食左香藥嘅May姐。

其實樓主心中阿紅同May姐點個淫蕩多一點,最后邊個又姣多一些?

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-9-24 21:17 發表 查看引用來源

Freepic1iman兄,我好相信阿紅一定淫過May姐。將兩個人嘅經驗拍埋一比,阿紅應該一騎獨放,絕塵而去。May姐我相信或多或少都仲有些少自制能力…

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg ...
暫時係,但May姐好似係“淫在骨子裡”,可塑性好似好大,師兄遲D會唔會比機會May姐後來居上。

淫無前後,姣閪犯賤,,,(笑)。

Thx for sharing.

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-9-25 14:06 發表 查看引用來源
freepic1iman兄,沒有最淫,只有更淫。我覺得阿紅同May姐都一齊淫落去,最後都係阿紅淫過May姐嘅…多謝你長期捧場!

師兄您都啱,紅紅奶個少少春藥,就要捉個鬼佬黎又含又啜,連剛入完May后門我棒棒都愛不釋口。

真係賤精淫閪一隻。

其實樓主無需致歉,師兄無償分享,大家非常感謝。  

期樓主事事順利。

回帖支持,感謝分享。

樓主出文應該忙完師兄自己既事,恭喜。

現在只係等待下文知道May姐隻碟有物內容,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆