上一頁下一頁
發新話題

C9 物語 – 黑人, 差仔的誘惑 (文迪代筆番外篇)

收藏  |  訂閱
256  269.5k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2013-9-24 08:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 多咗流暢嘅對白,增加「戲」味,

如果唔識你,:smile_o01: 仲以為你真係狼虎年華嘅女人。
我唔理呀!我當係架:smile_47:

你班友玩得咁開心, 咁唔該順手玩埋 按推薦 啦 !

回覆 12# 的帖子

我老早按左Mandy la:smile_47:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2013-9-24 11:05 PM 發表 查看引用來源
我老早按左Mandy la:smile_47:
都係無巧兄抵錫 :smile_30:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2013-9-24 08:29 PM 發表 查看引用來源
自慰果段寫得好意淫,我甚至幻聽有條女呼喚:smile_47: ...
思覺失調?

引用:
原帖由 mandy2013 於 2013-9-24 01:16 PM 發表 查看引用來源
卷一

「紅姐, 有無房呀?」 「紅姐我走嘞, 下次比隔離果間房我丫, 呢間好鬼嘈呀, 好嘞, 拜拜!」 「嘩, 紅姐, 班死黑鬼又攪到間房成陣煙味, 的煙灰又四圍咁櫈, 想做死人咩, 上次條巴基冷已經比我 ...
期待樓上黑絲靓女和黑人的粗獷性行為情節……

最好寫黑絲女和黑、差3P story.

it looks good, thanks

引用:
原帖由 adam_cheng 於 2013-9-25 08:14 AM 發表 查看引用來源
最好寫黑絲女和黑、差3P story.

最好張條女前後兩個肉洞都塞爆

- 期待樓上黑絲靓女和黑人的粗獷性行為情節……
- 最好寫黑絲女和黑、差3P story.
- 最好張條女前後兩個肉洞都塞爆...

syho1 同 adam_cheng 兄嘅提議我將會響後果幾卷度一一咁滿足你地, 最緊要你地睇得開心, 我就會寫得高興! 係呢, 按左推薦未呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆