上一頁下一頁
發新話題

C9 物語 – 黑人, 差仔的誘惑 (文迪代筆番外篇)

收藏  |  訂閱
256  269.7k

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-10-2 01:50 PM 發表 查看引用來源
峰迴路轉,Mandy小姐,幾時有第6回睇?
寫緊, 寫緊, 寫完就會即時發佈架嘞, 多謝天馬兄嘅支持
引用:
原帖由  於 2013-10-2 03:16 PM 發表 查看引用來源
支持樓主繼績,加油!
下回不如紅姐和三個猛男大雜交,會係極振陷的性愛埸面哩!
盡量啦, 埋尾點都會整個特別場, 留意文章發佈
引用:
原帖由  於 2013-10-2 04:03 PM 發表 查看引用來源
回帖支持
另,樓主,您件事原來重未解決?不如向其他區加果backup, 到時最好咪post條link出來發表,創作完唔唔好多知,真係好浪費。PS. 尋晚無啦啦見跌吉向大婆台賣廣告,有無人知物事?
多謝 freepic1iman 關心, 其實呢篇都係受(奸)人所托先出黎客串玩下啫, 或者遲的得閒又手痕嘅時候, 會再寫下的新故事嘅
引用:
原帖由  於 2013-10-2 05:45 PM 發表 查看引用來源
加油,已成為妳的讀者,加油,請繼續寫下去。
東方兄, 閣下一言, 已係我一大鼓勵, 有機會 (當某人想蛇王嘅時候) 我會再寫吓新故事嘅, 話唔玩啫, 細路女不嬲有個特權, 就係講完的野可以唔算數架嗎!
引用:
原帖由  於 2013-10-2 10:50 PM 發表 查看引用來源
算啦!繼續出帖啦!比起以前劉金發算好好架嘞!
嗰時發哥文章每到結局篇,未到兩日就被關閉主題,讀者都來不切回帖...
仲有最經典幾十萬字的一個帖無故人間蒸發咗你見過未?
無巧兄, 睇完發哥單野, 我呢的原來都只係小事一椿, 唉, 化嘞, 化嘞 ~
引用:
原帖由  於 2013-10-2 11:04 PM 發表 查看引用來源
好似比人刪文果個係我喎, 做咩無人呵呵我, 而個個係咁呵呵緊我個好妹妹嘅!
哥哥, 無人呵呵你, 咁咪等我呵呵你囉! 你身邊咁多人撐你, 男兄, 鬼手兄, 無巧兄等等, 間中留番的呵呵比我都得呱, 鍚番你嘞  :smile_o09:

回覆 72# 的帖子

加油,寫得好好。一個好的情色文學,就是能寫到好像半真半假,而讀者看時又能有性反應,好像我看了妳寫的故事會扯旗。加油。

我直情幻想和兩C9 大戰連埸,打埋飛機ar. 好文章!

Support!  加油,請繼續。

寫得疑假似真...好得
唔好唔出文啊

我卷五中間果段唔見左呀 !!!

公告: 嬲還嬲, 但為著發文有始有終, 明早將會再次從新發佈卷五篇,同今晚將會完成嘅卷六結局篇, 敬請喜歡刪文者留意

卷五 (重貼)

「紅姐, 我走嘞, 條鎖匙我放左響櫃筒度嘞, 好嘞, 拜拜!」 差妹彩姐要請一個禮拜假番去探佢老公同仔女, 唉, 無辦法, 呢個禮拜我唯有留守響賓館度睇住個場, 呢一日, 賓館內所有大小事務經已攪到我踢晒腳, 又要登記, 又要執房同清潔, 唉, 原來無左彩姐真係會咁辛苦嘅。

已經成十點嘞, 應該無人會再黎租房啦呱, 我一個人靜靜咁響櫃檯度上網, 上上下網, 唔知邊間房入面正響住一把女性呻吟聲響, 梗係有人帶左的女番黎賓館扑野啦, 嬌喘聲不斷響住, 攪到我都無咩心機上網, 唉, 唔好咁啦, 我攞左個 “今日客滿” 嘅牌掛左響門口度之後, 跟住熄咁的燈後, 就走左入間未租出嘅房度, 我趴響張床度攤抖緊, 諗住一陣沖埋涼就上床瞓覺, 攤下攤下, 突然出面門口好似有人拍住玻璃門聲咁, 係喎, 彩姐唔響度喎, 唉, 咁我唯有又要起身出去開門啦。

咦, 係個尼泊爾仔喎, 咁生面口嘅, 唔通係黎租房, 我走埋去開門, 玻璃門一開, 個尼泊爾仔即時好快咁衝左入黎, 「咪嘈, 即刻關門入房, 快的呀!」 一把刀仔已經響我條頸處行住, 我即時舉高雙手, 尼泊爾仔係咁推住我入房, 跟住亦好快咁關埋度房門, 死嘞, 唔係打劫呀, 尼泊爾仔一手響我背後搭住我膊頭, 一手揸住把刀行住我, 但佢背脊正貼住房門, 好似聽緊出面嘅動靜咁, 「大佬, 有事慢慢講, 你……」 「咪嘈!」 我即時收聲。

尼泊爾仔望住我, 但我就側住面咁望住廁所嘅方向, 等左一陣, 佢開始摸住我的頭髮, 面額亦開始比佢錫住, 原本將要抽離嘅硬柱亦再次插番入我體內, 已經將我攬實左, 下身亦開始有節奏咁插抽住我, 我咪埋眼, 而家個心已經無咁緊張, 但始終唔知到底發生咩事, 只知家陣正比個尼泊爾仔責住我黎插緊, 唉, 仲無帶袋添架, 有咩事就真係唔值。

身下嘅刺激亦隨住放鬆左嘅心情, 開始令我微微咁呻吟住, 「唔….唔…..」 一對好粗鞋嘅手正搓住我個胸, 奶頭亦正係咁比佢用力吸吮住, 好痕呀, 我比佢吮到係咁扭住條腰, 下身已經開始濕潤住, 硬柱已經可以頂到我盡頭之處, 「唉…唉…唉…」 雖然唔知佢係邊個, 但身體上嘅剌激令我我開始攬實呢個尼泊爾仔, 身下亦開始配合住佢嘅抽插咁上下郁住, 好舒服呀, 尼泊爾仔見我開始咁肉緊, 即時將我深深咁錫住, 條脷已經探入我口腔之內, 我亦伸出條脷同佢交纏住, 兩個已經攪到有的忘我嘅境界。

抽插嘅撞擊力好大, 我亦被撞得係咁不斷上下搖動住, 「唔…唔...」 我扶住佢條腰, 尼泊爾仔亦扶住我兩邊手臂, 胸前兩團肉亦跳彈得好犀利, 抽插速度愈黎愈快, 我亦叫得愈黎愈大聲, 「我黎嘞, 我黎嘞, 黎嘞…..呀……」 尼泊爾仔亦差唔多同一時間開始完事, 一陣暖流正響我體內出現住, 已經靜止落黎, 攬左一陣, 尼泊爾仔起身走去廁所清理同著番的衫後, 跟住就行番出黎響床下底攞番個袋, 尼泊爾仔望住仍全身赤裸住嘅我, 望左一陣, 跟住佢響個袋度攞左一疊成吋厚嘅一千蚊紙拋到我床上講, 「我呢袋錢以後都唔知有無命去享, 呢疊就我比左妳, 當係多謝妳今晚對我嘅幫忙!」 講完尼泊爾仔就走左去。

我望住床上疊錢, 但個心仲比今晚嘅事攪到立立咁亂, 唉, 都唔知話今晚係好彩定係唔好彩, 總知叫做已告一段落, 諗多一陣, 我都要起身去沖番乾淨個身同著番的衫, 跟住仲要出去睇下個場比班呀差佬攪成點樣先好。(待續完結篇)

卷六完結篇

一星期後, 呢晚, 我同諾儀都要出席舊同學嘅結婚晚宴, 下晝時份我約左個衰婆先去high tea, 跟住就一齊至去晚宴嘅酒店場地, 餐廳內, 個八婆同我講, 「真係好耐都無見過班舊同學, 唔知今晚會唔會撞到我個初戀情人呀占呢? 係喎死婆, 妳果件呀莊臣都好似已經移左民, 睇怕今晚都見佢唔到囉!」 我瞄一瞄咀, 不過個心又諗番起當年同莊臣一齊時嘅甜蜜回憶, 我嘅第一次亦係同佢拍拖時果陣比鬼左佢添, 我諗到入晒神, 「喂, 八婆, 諗咩諗到笑口淫淫咁呀, 咦, 果個咪係莊臣?」 我即刻好緊張咁擰轉個頭, 「哈….哈….哈….哈….」 死八婆, 響度玩野, 「妳去死啦, 鬼唔望呀占仔今晚唔得閒黎呀, 死姣婆!」

到左酒店嘅婚宴場地, 一班無見好耐嘅師奶舊同學亦再次聚首一堂, 舊話一夕之後, 有人幸福嘅幸福, 有人唏噓嘅唏噓, 總之就係未停過口, 一班舊男生正向住我地班師奶處行緊過黎, 「Hi, 大家好, 嘩, 估唔到當年校內嘅兩個校花諾儀同呀紅, 今時今日都仲 keep 得咁好!」, 「諾儀!」 「呀占!」 諾儀見到舊情人呀占, 即時開心到見牙唔見眼咁攤開雙手上前擁抱住人, 呀占亦老實唔客氣咁將諾儀攬到實一實, 兩個人分開之後仲要拖住雙手咁傾住計, 唉, 真係睇見都眼冤。

傾下傾下, 影埋相後, 都差唔多係時候開席, 我地果圍有男有女, 呀占就同諾儀一齊坐, 我就坐響諾儀隔離同的舊同學傾緊計, 哦, 果個….咪係莊臣, 莊臣正響遠處同新郎新娘握緊手傾住計, 我見到佢之後, 個心居然係咁卜卜跳住, 冷靜, 冷靜, 已經係個失婚婦人嘞, 仲咁緊張做咩, 人地又未必望到自己, 好, 一於扮見唔到就算, 唔到一陣, 「Hi, 各位好耐無見, 咦, 呀紅, 諾儀, 妳地都響度呀…..」 莊臣已經企左響我後面, 隔離個女同學好識趣咁叫住, 「大家坐迫一的, 比莊臣坐埋一齊響呢圍度丫!」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆