上一頁下一頁
發新話題

C9 物語 – 黑人, 差仔的誘惑 (文迪代筆番外篇)

收藏  |  訂閱
59  269.7k

引用:
原帖由 teabing 於 2013-9-26 05:34 PM 發表 查看引用來源
期待紅姐和黑鬼差仔的3p 性愛埸面。唔該樓主,謝謝!

咩真係咁多人想睇黑鬼差仔嘅 3p 場面架, 咁你地想佢地同紅姐定諾儀開戰丫, 醉酒, 老強定自願咁呢? 話我知, 下一卷我就寫比你地睇!!! :smile_38:

卷四

幾日後, 隻腳終於無咁痛, 條差仔都總算識做, 呢幾日都會送外賣上黎比我, 仲要係特別加料泡制唔收我錢果隻, 不過好彩個衰仔都算醒目, 一句都無提過果晚嘅事, 就好似無發生過一樣咁, 都算佢啦, 星期六下午, 諾儀個八婆又貢上黎, 見佢個樣笑口淫淫咁就唔抵得, 「做咩呀, 中左六合彩呀, 咁好笑容嘅!」 個八婆古古惑惑咁響我賓館度四圍咁望, 「望咩春野呀? 嗱, 呢間房有條潤腸, 果兩間房有兩條印度腸, 呀, 仲有條尼泊爾腸響呢間, 妳想攞邊條蒸飯丫?」 「喂, 果條潤腸係咪黑鬼文呀?」 我望住佢雙眼發晒光咁, 「係條巢晒皮嘅潤腸, 做咩咁掛住黑鬼文呀, 想搵佢挑戰高難度呀?」 個死婆又再古古惑惑, 「唔係想, 係…..已經挑戰左嘞!」 我聽到後都打個突, 「妳唔係真係同黑鬼文攪左呀?」 個死婆笑住黎點頭。

諾儀講番果晚我出左門口之後嘅事比我聽, 「唉, 我真係服左妳, 人地叫外賣, 妳就做外賣, 仲要唔使收錢個隻, 橫掂近排賓館的生意都麻麻地, 不如我掛個牌響出便, 話租房有女送, 手快有, 手慢無咁啦!」 諾儀打住我黎講, 「痴線, 妳去死啦, 要送就送妳自己!」 「話時話, 呢排的生意真係幾靜, 最衰隔離個尼泊爾佬間賓館, 好似追住我黎打咁, 我已經減左房租, 點知第日比佢見到後, 佢又跟住我黎減, 仲要減得平我的的, 咁鬥法, 咪盞大家無啖好食!」 諾儀望下隻錶, 「好嘞, 唔講嘞, 仲要番屋企執野, 過多幾日我要搬嘞!」「做咩呀, 咁快就搬去條佬度住?」 「佬妳死人頭, 個無良業主加我租呀, 咁我咪要搬去第度舊區果的平租的囉, 麻鬼煩!」

幾日後, 呢日諾儀同公司告左一日假, 早上搬運公司一早已經黎左, 諾儀正忙於打點一切, 已經搬晒的野上車, 貨車亦已經開始駛離舊居, 正向住新居方向出發, 好快已經到達新居之處, 工人亦陸續將車上的野搬緊落黎行人路上, 呢個時候, 個搬運公司老細走黎同諾儀講, 「呀小姐, 有的野我想同妳講, 原本我地已經傾好左果個價錢, 之不過而家我地發覺原來我地搬左的野上樓之後, 仲要落一層先到妳果處, 咁樣我睇要加多二千蚊搬運費先得喎!」

諾儀覺得好唔合理, 「老細, 我比個地址你時你都應該知係咁嘅環境, 跟住你先再報價比我, 而家你搬左一半先至話要加我錢, 我覺得唔合理囉!」 兩人正據理力爭咁拗左好耐, 最後, 「小姐, 既然係咁, 我地都無辦法嘞, 收左果一半定就當係頭先果程嘅搬運費, 呢度的野妳就自己搵人再搬上去嘞, 我地唔會再負責架嘞, 手足們, 收工走人!」 望住的貨車經已遠去, 諾儀已經嬲到爆炸, 所有野就咁放晒響行人路上, 呢舖真係唔知點算。

呆左一陣, 始終都要面對架, 諾儀唯有死死氣咁自己一件又一件咁搬入大廈大堂之內, 都未搬到一半, 已經攰到坐左響度攤抖緊, 「呼, 正死仆街黎架, 冚家富貴, 睇電視就睇得多, 呢舖居然會比自己咁撞到正呢的衰人, 死啦, 仲有排搬添架, 呼…….」 抖左一陣, 諾儀又再繼續開始搬野, 突然, 諾儀發覺好似有人企定定咁望住自己, 望真的, 咦, 係黑鬼文喎, 黑鬼文正同埋一個印巴藉嘅大件佬一齊, 兩人望住諾儀, 黑鬼文似乎認得出諾儀咁樣, 諾儀見到即時衝到上前指住黑鬼文, 「你係….黑鬼文!」 黑鬼文笑左一笑, 跟住用好流利嘅廣東話同諾儀講, 「咩妳搬黎呢度呀!」 諾儀已經有氣無力咁同黑鬼文講, 「唉, 唔講咁多, 嗱, 有無時間幫幫手, 幫我將的野搬上樓去我屋企度先, 最多搬完之後飲荼食飯我嘅!」 黑鬼文問緊隔離個大隻星, 大隻星聽完就點左下頭, 「笨.友, 毛.問.題, 餓.最.鍾.易.幫.的.靚.女.手.嘅!」 講完, 兩條友就嘭嘭聲咁即時開始搬野。

勁呀, 兩條友又上又落, 又擔又抬, 唔使兩個鐘, 的野已經全部搬晒上樓去, 都不特止, 黑鬼文兩個仲幫諾儀將的野拆袋拆箱咁擺埋響適當嘅位置度, 犀利呀, 攪下攪下, 已經去到黃昏時份, 諾儀亦執緊野嘅時候, 咦, 摷到幾支好野出黎喎, 諾儀問黑鬼文, 「喂, 呢的你地啱唔啱架? 啱嘅話就送比你地丫!」 黑鬼文望下諾儀手上幾支酒, 即時點住頭話啱, 的野實在太多, 基本上有排都未執得掂, 諾儀本來想請黑鬼文佢地落街食飯, 但黑鬼文話, 「妳仲有咁多野要執, 不如妳執住先, 我地兩個去買的野上黎食, 我知附近有檔野好正架, 食完之後我地繼續幫妳執埋的野嘞!」 嘩, 聽到黑鬼文咁講, 諾儀已經開心到飛起咁啦。

黑鬼文兩個出左去買野食, 諾儀就繼續執埋的野, 無幾耐, 黑鬼文兩個已經買完野番黎, 已經餓到死嘅諾儀執好張檯後, 嘩, 好香呀, 炒河, 炒麵, 炒飯, 炒蜆, 又有啤酒, 全部都係諾儀嘅至愛, 諾儀心諗今日真係唔知行左咩運, 比佢撞到黑鬼文兩個, 仲要係咁幫得手, 三條友夾手夾腳, 好快已經響度開緊餐, 「呢位星哥仔, 今日真係唔該晒你喎!」 諾儀邊食邊同大隻星講, 「唔.使.客.氣, 哈.鬼.問.果.笨.友, 即.係.痾.個.笨.友, Late.禁.靚.女, 痾.實.會.幫. late.手.嘅!」 諾儀比大隻星的唔咸唔淡廣東話引到哈哈大笑起黎。

話咁快, 食下食下, 的啤酒經已飲完, 飲得咁開心, 突然無得飲, 黑鬼文正諗起諾儀下晝送比佢果幾支酒, 跟住見佢攞左出黎開左, 三個人又一齊再飲過, 諾儀都估唔到同呢兩個人食飯居然會食得咁開心, 又啤酒又巴蘭地, 飲下飲下, 諾儀已經飲到 wing wing 地咁, 「的野都….喔….執得七七八八嘞, 今日…喔….真係…唔該晒…你地呀…喔….」 諾儀已經醉到一時又起身攞下野, 一時又撞落身邊黑鬼文果度, 黑鬼文比諾儀個波撞左幾野後, 已經又對諾儀飽暖思淫慾起黎。

諾儀正醉住眼咁手足舞動挨左響梳化度, 黑鬼文望住呢一身短褲黑絲嘅諾儀, 跟住居然走埋去諾儀身邊細聲咁講, 「一陣同妳入房做愛好唔好?」 諾儀仲係拎頭拎辮咁答住醉話, 「喔…邊個要同我做愛? 你…? 定佢….? 定係你兩個都同我做愛….? 一齊做愛, 好呀, 一齊去做愛!」 嘩, 黑鬼文同大隻星聽到咁, 即時起身扶住諾儀入房, 「嗱, 你地話架, 要一齊做愛架…..好野….」 諾儀已經比兩人抬到床上, 兩人已經開始夾手夾腳咁除緊諾儀的衫同褲。

「做愛, 好野…, 我地除衫囉, 好開心呀…..」 好快, 三條肉虫已經響張床到攬埋一舊, 四隻手已經開始響諾儀身上各處不斷亂摸住, 黑鬼文一邊搓住諾儀個胸, 一邊同佢激咀緊, 大隻星亦已經響諾儀身下品嚐緊佢隻新鮮鮑魚, 醉緊嘅諾儀比大隻星奶到好痕, 正用手推住大隻星個頭, 但胸前正比黑鬼文用力吸吮緊, 「呀…….」 諾儀比佢地攪到昂高頭叫左一聲, 下身陰戶已經被奶到細水長流, 諾儀不斷扭住條腰, 口入面正發住誘人嘅嬌喘, 黑鬼文開始胯過諾儀嘅頸上, 跟住下身巨物正向住諾儀個口處頂入, 「喎…..」 巨大潤腸將諾儀個口塞到滿滿咁, 諾儀皺住眉頭係咁推住眼前黑鬼文嘅胯下, 黑鬼文亦開始抽插緊諾儀個口, 呢個時候, 諾儀身下嘅大隻星亦開始將諾儀對腳擘開, 一條大肉腸已經向住諾儀嘅陰戶迫近, 含住潤腸嘅口突然發出淒厲聲響, 「五….五…..」 大隻星經已將條野插左入諾儀嘅體內, 而且亦開始抽插當中。

嬌小嘅諾儀家下正響床上比兩個巨人正猛烈抽插緊上下位置, 黑鬼文插左一陣, 跟住抽番諾儀口中條潤腸出黎, 諾儀亦已經陷入瘋狂狀態, 突然, 諾儀將大隻星推住, 跟住一個轉身, 兩人位置經已對掉, 諾儀正反客為主咁壓住大隻星, 腰下正上下咁不斷郁住, 「唉….唉….唉….好舒服呀…..」 呢個時候, 黑鬼文亦已經移到諾儀嘅身後, 望住諾儀正翹起嘅屎忽正不斷上下咁郁住黎比大隻星插住陰穴。

黑鬼文雙手摸住諾儀個屁股, 一邊揩住的穴水搽落諾儀個屎忽窿度, 菊洞經已濕潤, 黑鬼文開始胯過大隻星對腳跪響諾儀嘅身後, 潤腸開始向住大隻星條野插住陰戶對上個菊洞頂住, 腰下已經發力, 潤腸頭正開始陷入諾儀個菊洞, 酒醉中嘅諾儀亦覺得開始劇痛,「痛呀, 咪攪後面啦, 呀….」潤腸實在太大, 黑鬼文係咁拉實諾儀條腰, 下身仍繼續發力向前挺住, 「唔好呀, 痛死人嘞…」 大隻星亦將身上嘅諾儀攬實, 諾儀完全無辦法縮開, 痛楚繼續加大, 「呀……」 黑鬼文正奮力將條潤腸夾硬質入諾儀個菊洞之內, 諾儀正咬牙切齒咁扭動住後身, 「好痛, 好痛, 放開我呀, 好痛呀…..」 身上仍比兩人緊緊箍實, 諾儀已經痛到透住大氣出晒眼水咁, 潤腸只係入左一小半, 但已經難再寸進, 黑鬼文唯有開始抽插, 但菊洞亦已經紅腫一片咁。

兩條肉腸正響諾儀身下身後不斷抽插住, 諾儀皺住眉頭強忍住痛楚, 任由兩條肉腸響佢體內出入住, 呢個時候, 黑鬼文開始用手握住身下仍未進入菊洞嘅莖邊部份 chok 住, 「呵…呵…呵…」 chok 左一陣, 潤腸突然一陣抽搐, 濃精已經響菊洞入面噴灑住, 抽出潤腸後, 白液經已佈滿住整個紅腫不堪嘅菊洞之內外, 大隻星見黑鬼文攪掂後, 跟住箍住諾儀一個反身, 再以男上女下姿勢繼續抽插住諾儀, 「呵…呵…呵…」 諾儀比大隻星正瘋狂抽插到上下擺動住, 好快, 另一精柱亦響諾儀體內爆發住, 顫抖過後, 一切已經回復平靜, 三個人正攤響床上喘住氣, 諾儀亦響醉左之下再一次成功挑戰更高嘅難度。(待續)

卷五於最後回覆之後重貼

卷五於最後回覆之後重貼

學文迪哥哥話齊, 一日仲響度發文, 一日仲要忍氣吞聲, 無奈 :smile_39:, 一次又一次嘅失望, 所以發埋下個完結篇後, 我都係留番比文迪哥哥響度自己繼續玩算嘞 ! :smile_o06:

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-10-2 01:50 PM 發表 查看引用來源
峰迴路轉,Mandy小姐,幾時有第6回睇?
寫緊, 寫緊, 寫完就會即時發佈架嘞, 多謝天馬兄嘅支持
引用:
原帖由  於 2013-10-2 03:16 PM 發表 查看引用來源
支持樓主繼績,加油!
下回不如紅姐和三個猛男大雜交,會係極振陷的性愛埸面哩!
盡量啦, 埋尾點都會整個特別場, 留意文章發佈
引用:
原帖由  於 2013-10-2 04:03 PM 發表 查看引用來源
回帖支持
另,樓主,您件事原來重未解決?不如向其他區加果backup, 到時最好咪post條link出來發表,創作完唔唔好多知,真係好浪費。PS. 尋晚無啦啦見跌吉向大婆台賣廣告,有無人知物事?
多謝 freepic1iman 關心, 其實呢篇都係受(奸)人所托先出黎客串玩下啫, 或者遲的得閒又手痕嘅時候, 會再寫下的新故事嘅
引用:
原帖由  於 2013-10-2 05:45 PM 發表 查看引用來源
加油,已成為妳的讀者,加油,請繼續寫下去。
東方兄, 閣下一言, 已係我一大鼓勵, 有機會 (當某人想蛇王嘅時候) 我會再寫吓新故事嘅, 話唔玩啫, 細路女不嬲有個特權, 就係講完的野可以唔算數架嗎!
引用:
原帖由  於 2013-10-2 10:50 PM 發表 查看引用來源
算啦!繼續出帖啦!比起以前劉金發算好好架嘞!
嗰時發哥文章每到結局篇,未到兩日就被關閉主題,讀者都來不切回帖...
仲有最經典幾十萬字的一個帖無故人間蒸發咗你見過未?
無巧兄, 睇完發哥單野, 我呢的原來都只係小事一椿, 唉, 化嘞, 化嘞 ~
引用:
原帖由  於 2013-10-2 11:04 PM 發表 查看引用來源
好似比人刪文果個係我喎, 做咩無人呵呵我, 而個個係咁呵呵緊我個好妹妹嘅!
哥哥, 無人呵呵你, 咁咪等我呵呵你囉! 你身邊咁多人撐你, 男兄, 鬼手兄, 無巧兄等等, 間中留番的呵呵比我都得呱, 鍚番你嘞  :smile_o09:

我卷五中間果段唔見左呀 !!!

公告: 嬲還嬲, 但為著發文有始有終, 明早將會再次從新發佈卷五篇,同今晚將會完成嘅卷六結局篇, 敬請喜歡刪文者留意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆