C9 物語 – 黑人, 差仔的誘惑 (文迪代筆番外篇)

收藏  |  訂閱
9  269.7k

引用:
原帖由 syho1 於 2013-9-25 18:23 發表 查看引用來源
一個女人可以同時比幾多人搞?
下面個肉洞(性交).X1
加上後面個菊花洞(肛交).X1
對波又可以用嚟挾(乳交),X1
個口又可以用嚟含(口交),X1
左右兩隻手又可以各握住一條(手淫).X2
加垃底又可以挾兩條(腋 ...
條女嘅衫被人自慰都算?
一對十三都好大場面囉,,,,

回帖支持原作發表分享。

最近叫紅姐嘅都好出位。

多謝分享。

阿宜咁大食,睇尼紅姐都唔小野,期待下文。

Thx for sharing.

引用:
原帖由 mandy2013 於 2013-10-2 13:55 發表 查看引用來源
學文迪哥哥話齊, 一日仲響度發文, 一日仲要忍氣吞聲, 無奈 :smile_39:, 一次又一次嘅失望, 所以發埋下個完結篇後, 我都係留番比文迪哥哥響度自己繼續玩算嘞 ! :smile_o06:
回帖支持

另,
樓主,您件事原來重未解決?

不如向其他區加果backup, 到時最好咪post條link出來發表,創作完唔唔好多知,真係好浪費。

PS. 尋晚無啦啦見跌吉向大婆台賣廣告,有無人知物事?

引用:
原帖由 mandy2013 於 2013-10-6 09:41 發表 查看引用來源
其實本應仲會寫落去, 不過去到卷五被刪左第二節文之後, 已經無咩心機再寫落去, 但為著有頭有尾, 同埋已無咩心機去鑽差仔黑鬼的橋段, 所以唯有黎場簡單舊同學橋算嘞, 嗱, 上面重放嘅卷五已經又再帔 ...
版主無比原因?
好慘。

引用:
原帖由 leekaho4351 於 2013-10-6 23:12 發表 查看引用來源
經查詢後,可能是系統問題,如果查明會PM您,給予您一個交代..
感謝樓主一直發表好文,有空可到這個連結跟我閒聊 我大多在那兒吹水的
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22488646&extra=&page=1
好開始呢, 大家唔要估估吓

回帖支持,篇續編寫得好正。

正,回帖支持,樓主出文分享。

引用:
原帖由 mandy2013 於 2013-11-14 09:01 發表 查看引用來源
真係萬千師奶 (熄機) 賀台慶, 終於衝破十萬大關, everybody :smile_35: cheers :smile_35: :smile_35:
我都想成事,果日台慶得反二十五六點才高興吧。

怕人人話熄機,到時咪又開電視賀台慶,,,

前往最後回覆