上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
364  239.7k

繼續講多少少。

佢隻手掃掃下,突然又伸番隻手出嚟,挨番去另一邊繼續睇劇,而我就喺咁比佢吊癮,一路硬住咁睇劇。睇睇下佢又突然話好熱,跟住我話不如熄一陣個火爐,佢話唔好,驚好快會凍番,我心諗妳已經除到咁,仲可以點?諗都未諗完,佢已經除埋件裇衫,跟住佢叫我擰轉面,過咗一陣,佢話得啦,轉番塊面過嚟嘅時候,真喺差啲連鼻血都噴埋出嚟,佢居然連 bra 都除埋,唔同嘅喺佢用佢把又長又直嘅秀髮遮住佢對燈。佢仲笑住口同我講唔好諗衰嘢,我心諗,妳宜家咁樣,有邊個男人唔諗衰嘢。

全程睇劇,我完全將視線放喺佢身上,間中偷望下佢,我估佢對燈應該唔細,有34C左右。原來咁樣用頭髮遮住,真喺幾誘人。

睇咁幾集之後,佢可能睇到攰,見到佢好似瞓著咗,我當然冇咁乖咁坐喺度,終於忍唔住慢慢拉開佢啲頭髮,就喺咁一邊乳頭就露咗出嚟,細細粒,我輕輕用手指掃下佢,見到佢有少少反應。真喺忍唔住,我伸個咀埋去,用條脷尖 lam 佢乳頭。佢即時醒咗望住我,個樣好似好舒服咁,我見佢冇反抗,當然繼續啦,連隨用埋對手搾落去佢對燈度,佢合埋雙眼好享受咁樣,而對腳夾人住磨來磨去。

我隻手繼續遊落去佢個 gap 位,一摸之下,佢已經濕濕地。

又待續…

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-21 01:35 PM 發表 查看引用來源
繼續講多少少。

佢隻手掃掃下,突然又伸番隻手出嚟,挨番去另一邊繼續睇劇,而我就喺咁比佢吊癮,一路硬住咁睇劇。睇睇下佢又突然話好熱,跟住我話不如熄一陣個火爐,佢話唔好,驚好快會凍番,我心諗 ...
開波開波

支持!

支持師兄

師兄都好忍得吓,條女主動剝到半裸先出口/手!

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-11-21 01:54 PM 發表 查看引用來源

因為始終喺 Fd 嘅 Fd

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-11-21 01:54 PM 發表 查看引用來源

同埋當時後生,比較純啲,冇諗過咁激。

師兄真係好忍得
不過越南妹係咪緊啲?

引用:
原帖由 ty82 於 2013-11-21 02:45 PM 發表 查看引用來源
師兄真係好忍得
不過越南妹係咪緊啲?

差唔多

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-21 02:46 PM 發表 查看引用來源

差唔多

好羨慕 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆