上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
364  239.7k

Fully suppot:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 constitute 於 2013-11-22 05:47 PM 發表 查看引用來源
有稿交未?

唔好咁性急啦

Support, more update

support and so good!!!

用手指插咗一陣,阿RA 突然起身,自己走咗入房,而 cherry 亦起身挨過嚟我呢邊。佢伸手入去我條 boxer 個透氣位,好快我支嘢已經比佢捉住,跟住佢用咀啜我個乳頭,當時我真喺 high 到爆。

過咗幾分鐘,阿RA從房裡面走番出嚟,手攞住一支好長嘅嘢,原來喺一支雙頭棍。佢行埋嚟我面前車咗我幾嘢之後,就坐喺 cherry 隔離,仲好姣咁喺我面前表現含棍,而 cherry 亦好快除咗我條 boxer,攞住我支嘢嚟含。阿RA含咗一陣棍之後,佢就拉起 cherry 隻腳,將支棍插入去 cherry 個鮑魚仔度,當插入去嘅一刻,cherry 突然好肉緊咁搾住我支嘢,老實講都真喺幾痛,之後阿RA喺咁用手拉動支雙頭棍,而 cherry 就喺咁 chok 我支嘢。玩到咁上下,阿RA亦都將另一邊放入佢個鮑魚仔度,跟住兩個就開始郁動下身,速度由慢變快,而我就不停用手指搞 cherry 對 lin 頭。過咗唔夠五分鐘,cherry 已經頂唔順,全身不停咁震,深呼吸同呻吟聲都好大。呢個時候,阿RA拉番支雙頭棍出嚟,我好明顯見到 cherry 個鮑魚仔流咗好多水出嚟,仲流到梳化濕晒。

待…續…

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-23 09:26 AM 發表 查看引用來源
用手指插咗一陣,阿RA 突然起身,自己走咗入房,而 cherry 亦起身挨過嚟我呢邊。佢伸手入去我條 boxer 個透氣位,好快我支嘢已經比佢捉住,跟住佢用咀啜我個乳頭,當時我真喺 high 到 ...
呢位RA好識玩喎:smile_o01:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-23 09:38 AM 發表 查看引用來源

呢位RA好識玩喎:smile_o01:
佢地本身好鐘意男人,但又唔想求其搵個嚟搞,所以 dry 嘅時候,就寧願自己兩個搵支雙頭棍搞。

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-23 09:42 AM 發表 查看引用來源

佢地本身好鐘意男人,但又唔想求其搵個嚟搞,所以 dry 嘅時候,就寧願自己兩個搵支雙頭棍搞。

我知,你前個part有講
你perfer邊個多d:smile_o01:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-23 09:58 AM 發表 查看引用來源

我知,你前個part有講
你perfer邊個多d:smile_o01:
兩個都咁正

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-23 10:37 AM 發表 查看引用來源

兩個都咁正

真有性福:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆