上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
54  239.7k

大戰一觸即發
Support

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-21 01:35 PM 發表 查看引用來源
繼續講多少少。

佢隻手掃掃下,突然又伸番隻手出嚟,挨番去另一邊繼續睇劇,而我就喺咁比佢吊癮,一路硬住咁睇劇。睇睇下佢又突然話好熱,跟住我話不如熄一陣個火爐,佢話唔好,驚好快會凍番,我心諗 ...
開波開波

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-21 03:29 PM 發表 查看引用來源
當我用手指隔住條底褲掃佢嘅時候,佢已經控制唔住,好自然咁分開咗雙脾,中門大開,而佢對手已經按住我個胸,再用手指捉住我乳頭。老實講,起初佢肉緊時,我真喺有啲痛。過咗
一陣,我 ...
磨豆腐正:smile_47:
但最尾個句就:smile_19:
唔知樓主有無上埋Cherry有無3P呢:smile_47:

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-21 03:41 PM 發表 查看引用來源

有冇上埋,你地多多支持,睇埋落去咪知。

最尾邊句?

話你無乜野,又有d feel所以咪搞野個句

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-21 07:41 PM 發表 查看引用來源
第二回

自從上次同阿RA激情完之後,大家都約定唔再提件事,所以 Cherry 喺完全唔知,我地照常三人行有講有笑。

直至有一個星期日,我地約好去阿RA屋企燒嘢食,由於佢屋企人返咗去越南,要大 ...
係睡衣派對定係另類派對呀:smile_o01:

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-21 08:09 PM 發表 查看引用來源

你覺得呢?

仲有咩丫,唔通姈棉枱咩

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-22 12:03 AM 發表 查看引用來源
我換完條 boxer 出嚟之後,我地坐喺客廳開住音樂飲酒。每當播到快歌,阿RA都會拉埋 cherry 起身跳舞,而我就坐喺地下睇睇住佢地兩個跳舞。

酒越飲越多,佢地兩個就越跳越激,我睇住佢地對燈 ...
磨完上面磨下面:smile_47:

超正囉我想講

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-23 09:26 AM 發表 查看引用來源
用手指插咗一陣,阿RA 突然起身,自己走咗入房,而 cherry 亦起身挨過嚟我呢邊。佢伸手入去我條 boxer 個透氣位,好快我支嘢已經比佢捉住,跟住佢用咀啜我個乳頭,當時我真喺 high 到 ...
呢位RA好識玩喎:smile_o01:

引用:
原帖由 奇門 於 2013-11-23 09:42 AM 發表 查看引用來源

佢地本身好鐘意男人,但又唔想求其搵個嚟搞,所以 dry 嘅時候,就寧願自己兩個搵支雙頭棍搞。

我知,你前個part有講
你perfer邊個多d:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆