上一頁下一頁
發新話題

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

收藏  |  訂閱
124  239.7k

越南華僑姊妹花 (完結 P.22 #325,更新日 2/12)

做咗觀眾咁耐,都喺時候出文講自己嘅風流史。

想當年一個人去到澳洲讀書,冇乜朋友,圍內只有少數香港嚟嘅學生,佢地個個都正正經經,冇乜特別節目,放咗學多數返屋企又或者去圖書館,唔多原出街果隻。

有一日,喺 Canteen 冇意中識咗個女仔,個樣有啲似采妮,叫Cherry,開頭以為佢喺香港人,傾傾下先知佢喺澳洲出世嘅越南華僑,啲廣東話講到真喺分唔出。當時掛住讀書,都冇諗住溝女,所以都冇對佢有咩行動,但我地成日都見面,好多時都會去隔離個大公園坐喺草地上傾計晒太陽。識咗個幾月,有一日我地約埋去行街買嘢,佢帶咗個姊妹出嚟,當然都喺越南華僑啦,喺佢由細玩到大嘅同鄉。

佢姊妹叫阿 Ra,有把長到腰嘅直髮,樣子就冇 Cherry 咁 sweet,但身材睇落比 Cherry 豐滿。之後我地三個好多時都會約出嚟行街睇戲食飯。

到咗半年後冬天嘅某一個星期六,由於天氣凍,唔喺幾想出街,所以留喺屋企煲劇。睇咗幾集,突然阿Ra 打電話比我,問我有咩節目,我話唔想出街喺屋企煲劇。佢突然話我,做乜煲劇唔叫埋佢,之後我就叫佢嚟我屋企一齊煲。唉,佢嚟到之後,又要由頭睇過,我同佢講,之前幾集都睇過,所以我入廚房整嘢食,叫佢坐喺客廳自己睇住先。由於我屋企客廳有個火爐,好鬼暖,其實真喺唔想離開個客廳,不過頭幾集睇過,而又有啲肚餓,無耐都喺走咗去廚房整嘢食。

過咗幾個字後,我攞住啲嘢食行返入客廳,當行到入去,見到阿Ra 已經除咗條牛仔褲,淨喺著住件裇衫同底褲,件衫啱啱到大脾位,基本上睇到佢半條底底,而佢對腳打側咁放咗上梳化,當時嘅畫面真喺幾靚幾性感。佢見到我眼金金咁望住佢,佢就笑笑口咁問我做咩用咁嘅眼神望住佢,跟住佢話個火爐好熱,所以除咗條褲舒服啲。

之後,我坐咗去梳化另一邊,大家一齊煲劇,佢好聚精會神咁睇劇,由於頭幾集我已經睇過,我對眼就好自然咁望咗過隔離,視線由佢對腳開始掃到上心口位置。睇到咁上下,佢突然換位置,個頭瞓咗落我大脾上,我當時已經開始興興地,而宜家嘅視線更加容易由佢衫領睇到佢入面雪白嘅心口。

到咗劇集有一幕緊張情節,佢個頭突然向後,當然中到正撞到我細佬同單田位,佢起身用手掃下單田位,問我有冇事,我話冇事,之後佢摸落啲笑笑口好細聲咁問我:「咁呢度呢?」,比佢掃得兩掃,即時有好大反應。跟住佢隻手慢慢由我大脾位,伸咗入去我條波褲裡面,隔住我條底褲喺咁掃我細佬,我細佬當然起身回番個敬禮啦,佢見我硬晒,佢不停陰陰咀笑。

開工先,反應好再繼續…

繼續講多少少。

佢隻手掃掃下,突然又伸番隻手出嚟,挨番去另一邊繼續睇劇,而我就喺咁比佢吊癮,一路硬住咁睇劇。睇睇下佢又突然話好熱,跟住我話不如熄一陣個火爐,佢話唔好,驚好快會凍番,我心諗妳已經除到咁,仲可以點?諗都未諗完,佢已經除埋件裇衫,跟住佢叫我擰轉面,過咗一陣,佢話得啦,轉番塊面過嚟嘅時候,真喺差啲連鼻血都噴埋出嚟,佢居然連 bra 都除埋,唔同嘅喺佢用佢把又長又直嘅秀髮遮住佢對燈。佢仲笑住口同我講唔好諗衰嘢,我心諗,妳宜家咁樣,有邊個男人唔諗衰嘢。

全程睇劇,我完全將視線放喺佢身上,間中偷望下佢,我估佢對燈應該唔細,有34C左右。原來咁樣用頭髮遮住,真喺幾誘人。

睇咁幾集之後,佢可能睇到攰,見到佢好似瞓著咗,我當然冇咁乖咁坐喺度,終於忍唔住慢慢拉開佢啲頭髮,就喺咁一邊乳頭就露咗出嚟,細細粒,我輕輕用手指掃下佢,見到佢有少少反應。真喺忍唔住,我伸個咀埋去,用條脷尖 lam 佢乳頭。佢即時醒咗望住我,個樣好似好舒服咁,我見佢冇反抗,當然繼續啦,連隨用埋對手搾落去佢對燈度,佢合埋雙眼好享受咁樣,而對腳夾人住磨來磨去。

我隻手繼續遊落去佢個 gap 位,一摸之下,佢已經濕濕地。

又待續…

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-11-21 01:54 PM 發表 查看引用來源
師兄都好忍得吓,條女主動剝到半裸先出口/手!

因為始終喺 Fd 嘅 Fd

引用:
原帖由 ccclaw 於 2013-11-21 01:54 PM 發表 查看引用來源
師兄都好忍得吓,條女主動剝到半裸先出口/手!

同埋當時後生,比較純啲,冇諗過咁激。

引用:
原帖由 ty82 於 2013-11-21 02:45 PM 發表 查看引用來源
師兄真係好忍得
不過越南妹係咪緊啲?

差唔多

引用:
原帖由 ty82 於 2013-11-21 02:47 PM 發表 查看引用來源

好羨慕 哈哈

等我有時間打埋落去,仲開心呀!

當我用手指隔住條底褲掃佢嘅時候,佢已經控制唔住,好自然咁分開咗雙脾,中門大開,而佢對手已經按住我個胸,再用手指捉住我乳頭。老實講,起初佢肉緊時,我真喺有啲痛。過咗一陣,我就慢慢除埋佢條粉紅色底底,出現喺我眼前嘅,喺一個好少毛毛嘅鮑魚仔。我再用中指同無名指喺咁掃佢,鮑魚邊都濕晒。

跟住,佢起身將我推落梳化,拉低我條波褲同底褲,我支嘢直晒咁露咗喺佢面前。佢握住我支嘢,好快咁放入口,含嘅速度由慢變快,我直情 high 到唔識形容,仲差啲比佢含到射。

含咗一陣,佢坐喺我上面,用手將我支嘢插入去佢隻鮑魚仔度,跟住佢雙手一掃,將佢把長髮掃去後面,一對34C車頭燈就喺我面前出現。我當然即刻用雙手包住佢對燈,再用食指喺咁玩佢對乳頭,佢嘅動作跟住佢嘅呼吸同呻吟聲,上下上下由慢變快咁郁,我差啲比佢坐爆。

過咗一陣,我地換轉位置,今次當我將支嘢插入去嘅時候,佢個鮑魚仔好似有吸力咁,兩邊鮑壁夾到我支嘢好實。我不停咁抽插,呻吟聲加“啪啪”聲不停,過咗幾分鐘後,我終於忍唔住抽返支嘢出嚟,射咗落佢個肚上面。

沖完涼後,我攬住佢坐喺梳化全裸繼續煲劇。煲劇期間,佢同我講佢同 Cherry 好多嘢,原來佢地間中都會磨豆腐,我問佢地喺咪 les,佢好自然咁答我話唔喺,只不過有時有需要,佢地唔想求其搵個男人,跟住我問咁我呢? 佢話睇我個人冇乜嘢,又咁啱同我有 feel,所以咪搞下囉。

之後仲有好多集,大家繼續支持,我有時間會打埋落去。

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-21 03:37 PM 發表 查看引用來源

磨豆腐正:smile_47:
但最尾個句就:smile_19:
唔知樓主有無上埋Cherry有無3P呢:smile_47:
有冇上埋,你地多多支持,睇埋落去咪知。

最尾邊句?

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-11-21 03:54 PM 發表 查看引用來源

話你無乜野,又有d feel所以咪搞野個句
佢地要啱 feel 先開波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆